Tijdelijk Extra Voordeel Op Ray Ban Zonnebrillen

(97) artikelen
Gekozen filters:

Ronde zonnebrillen koop je bij ZIEZIE

Het mag duidelijk zijn dat een ronde zonnebril zich kenmerkt door de ronde vorm van het montuur met hierin ronde zonneglazen. Het verbindingsstukje tussen de twee glazen, ook wel neusbrug genoemd, bevat ook vaak een ronding. De ronde zonnebril is in de meeste gevallen gemaakt van een metaal frame, al zijn er ook ronde zonnebrillen van kunststof verkrijgbaar.

 

De ronde zonnebril is weer helemaal terug van weggeweest. Na een afwezigheid van enkele jaren werden voornamelijk de verschillende samenstellingen van de Ray-Ban Round Metal opnieuw ontdekt.

 

 

Zo werd de Round Metal van Ray-Ban en hiermee de ronde zonnebril gezien als één van de zonnebril hits van de zomer van 2015. Er kan dus wel worden gesteld dat de retro look helemaal terug is.

 

Ook de trends voor 2016 laten zien dat de populariteit van de ronde zonnebril nog groter zal worden. Zo heeft Ray-Ban de collectie met ronde zonnebrillen verder uitgebreid en is er zelfs een nieuwe ronde zonnebril ontworpen met de naam Clubround. Deze nieuwe zonnebril is een mix van de iconische Ray-Ban clubmaster en de Ray-Ban Round Metal. Door de populariteit van deze twee bekende zonnebrillen wordt dan ook verwacht dat de Clubround erg zal worden geliefd onder de zonnebril liefhebbers.

 

De ronde zonnebril is eerder groot gemaakt door wereldberoemde artiesten als John Lennon en Ozzy Osbourne. Ook de zangers van Oasis werden vaak gezien met de ronde zonnebril en ook in de in beroemde video van het lied Wonderwall werd de ronde zonnebril gedragen. Het montuur stond bij vele bekend als hippiebril, maar tegenwoordig is de ronde zonnebril weer helemaal terug en een must-have voor iedere zonnebril fan.

 

In onze webshop willen we het je zo eenvoudig mogelijk maken om jouw voorkeuren te selecteren, zodat je eenvoudig een overzicht kan creëren met zonnebrillen die alle jouw favoriete kenmerken hebben. Wanneer je op zoek bent naar een ronde zonnebril kan je onder Vorm een selectie plaatsen bij Rond, zo krijgen je direct alle ronde zonnebrillen in beeld.