Michael Kors zonnebrillen

Mk6039 A 18

(0) artikelen
Gekozen filters:

Helaas is er geen resultaat gevonden met de door jou gekozen selectie.

Michael Kors zonnebrillen

Na zijn studie aan het Fashion Institute of Technology in New York, ontwierp Michael Kors als 19-jarige jongen zijn eerste collectie voor New York’s gerenommeerde modeboetiek Lathar’s. Omdat zijn ontwerpen niet onopgemerkt bleven en hier enthousiast op werd gereageerd, besloot Michael Kors onder een eigen vlag te gaan ontwerpen. Direct vanaf de start hadden zijn ontwerpen een duidelijke visie en stijl die hij wilde uitstralen. Luxueuze, typisch Amerikaanse, sportieve collecties werden zijn kenmerk en hier is de Michael Kors nooit van afgeweken.

Luxe lifestyle
De Michael Kors collectie wordt verkocht in luxe zaken die je vindt in de meest prestigieuze steden in de wereld, waaronder New York, Beverly Hills, Milaan, Parijs, Dubai, Shanghai en Rio de Janeiro. 

 

Inmiddels is Michael Kors een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en prêt-à-porter.

Michael Kors staat bekend om zijn blijvende luxe lifestyle imperium die hij heeft ontwikkeld en waarmee hij wereldwijd bekend is. De tassen en kleding van het merk hebben vaak een hoog prijskaartje terwijl vele zonnebrillen uit de brede Michael Kors collectie beter betaalbaar zijn. Zo kan je met jouw Michael Kors zonnebril ook genieten van de luxe en uitstraling van een echte topdesigner.

Michael Kors zonnebrillen
De brillen en zonnebrillen van Michael Kors stralen, net als alle andere producten van dit Amerikaanse lifestyle merk, luxe uit. De modellen zijn stuk voor stuk tijdloos en chic, waardoor je er lange tijd plezier van hebt. 

 

Zowel de Michael Kors brillen als de Michael Kors zonnebrillen zijn modern en voorzien van unieke details.

De brillen en zonnebrillen van Michael Kors stralen glamour uit en geven je in no time die modieuze en sexy look.

Michael Kors zonnebrillen bij ZIEZIE
ZIEZIE biedt je een ruim assortiment Michael Kors zonnebrillen en brillen aan. Alle Michael Kors brillen en zonnebrillen kun je stuk voor stuk online bekijken. Heb je een Michael Kors zonnebril op het oog en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Het team van ZIEZIE is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 telefonisch bereikbaar. Onze opticiens en stijladviseurs helpen je graag om een keuze te maken.