Dolce & Gabbana zonnebrillen

Dg4278 Dg4276 18

Dolce Gabbana zonnebrillen

De naam Dolce & Gabbana is een combinatie van twee Italiaanse modeontwerpers die elkaar tegen het lijf liepen. Domencio Dolce heeft aan de mode academie in Sicilië gestudeerd en heeft ervaring in de mode industrie. En Stefano Gabbana heeft ervaring als grafisch vormgever en werkte in een atelier in Milaan. Beide mannen hebben een passie voor mode en besluiten in 1982 een eigen studio in de buurt van Milaan te beginnen en samen onder de naam Doce & Gabbana verder te gaan. Dat beide mannen de ambitie hebben om de modewereld te veroveren, blijkt uit het feit dat nog geen drie jaar later de ontwerpen van de zeer jonge

 

 

designers in de Milaan Colleziono Fashion, een grote modeshow in Milaan van de catwalk spatten.

De Milaan Colleziono Fashion show was voor de twee ontwerpers de eerst stap naar bekendheid binnen de mode industrie. Het duo werd vanaf dat moment nauwlettend in de gaten gehouden en werd gezien als hét aanstormend talent. Dolce & Gabbana timmerden hard aan de weg. Inmiddels is de naam Dolce & Gabbana uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Zo ook de Dolce Gabbana zonnebrillen.

De Dolce & Gabbana zonnebril is ongetwijfeld een must voor iedere modeliefhebber.

 

 Of je nu op zoek bent naar een oversized sexy vlindermontuur om je vrouwelijke kanten te accentueren of naar een wat stoerdere pilotenbril, er is een breed assortiment Dolce Gabbana zonnebrillen. Met een Dolce Gabbana zonnebril weet je één ding zeker: je zult er altijd volgens de laatste trends bijlopen. De ingrediënten die Dolce & Gabbana gebruiken voor hun brillencollectie zijn luxe, elegantie, klasse en kwaliteit met een vleugje glamour. En toch zijn Dolce Gabbana zonnebrillen tijdloos. De collectie Dolce Gabbana zonnebrillen zijn van kunststof of metaal gemaakt en zijn veelal geïnspireerd op de jaren ’70.