test True NL
  • Bekijk alle actie Ray-Ban zonnebrillen Zonnebrillen koop je voordelig op ziezie.nl
  • Klik voor de hele collectie Oakley Bekijk de gehele Oakley collectie

Zonnebril online kopen bij ZIEZIE

Bij ZIEZIE ben je aan het juiste adres om jouw favoriete merk zonnebril online te kopen. We bieden je het grootste aanbod topmerken zonnebrillen voor een voordelige prijs. Daarnaast kan je bij ZIEZIE altijd rekenen op de beste service, waaronder direct advies van onze zonnebrillen experts en onze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij de aankoop van een bril op sterkte. Bij aankoop van een bril op sterkte met zonneglazen kan je zelfs rekeningen op een unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Uiteraard volgen we voor je de laatste trends op het gebied van zonnebrillen en breiden we ons assortiment uit wanneer er nieuwe collecties beschikbaar zijn. Ook blijven we nieuwe zonnebril merken toevoegen aan ons assortiment. Zo bieden we je altijd de laatste trends.

 

 

 

Ray-Ban zonnebrillen
Naast bekende zonnebril merken als Oakley, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Vogue en Persol, blijft Ray-Ban de meest bekende en gedragen zonnebril. Bij ZIEZIE vind je de complete collectie van Ray-Ban.

Ray Ban presteert het iedere keer weer om nieuwe succesvolle zonnebrillen te introduceren en de bekende icon zonnebril collectie, waaronder de Aviator, de New Wayfarer zonnebril en de Ray-Ban Clubmaster ieder seizoen weer uit te breiden door nieuwe kleuren, prints en materialen toe te passen. Zo zijn de Ray-Ban Aviator zonnebrillen weer uitgebreid met bijzonder gekleurde zonneglazen en is de Ray Ban Clubmaster nu ook verkrijgbaar met een montuur van voornamelijk hout.

Zonnebril op sterkte
Een zonnebril op sterkte is eigenlijk een bril op sterkte met zonneglazen.

 

Dit lijkt hetzelfde, maar is het niet. Het is namelijk zo dat niet iedere zonnebril geschikt is om hier glazen op sterkte in te plaatsen. Daarom kan je bij ZIEZIE bij de samenstelling van iedere correctiebril ervoor kiezen of je naast de sterkte gekleurde glazen in je montuur wenst. Je kan kiezen uit groen, bruin of grijs zonneglas. Veel zonnebril monturen die ook geschikt zijn voor een bril op sterkte kan je ook terugvinden in de collectie brillen. Zo vind je uiteindelijk alsnog je zonnebril op sterkte en daarnaast kan je nog kiezen uit duizenden bril monturen die je kan voorzien van zonneglazen op sterkte.

Alleen de beste service
Bij ZIEZIE kan je altijd rekenen op de beste service. Onze zonnebril specialisten voorzien je graag van een stijladvies. Je kan ons op werkdagen tussen 09.00 u en 17.00 u bereiken door te bellen naar 015 85 00 950. Een e-mail sturen naar service@ziezie.nl kan natuurlijk ook.