Ken jij de Oakley Crosslink Pitch al?

Oakley Crosslink Bril

De Oakley Crosslink is een nieuwe serie correctie brillen frames waarbij je je eigen persoonlijke stijl geheel kunt toepassen. Deze bril wordt namelijk geleverd met extra pootjes. Zo kun je wanneer je maar wilt je eigen persoonlijke stijl eraan toevoegen, door de eenvoudig verwisselbare pootjes van de bril.

De pootjes zijn onder meer gemaakt van het materiaal Unobtainium. Deze bijzondere rubber soort wordt daarnaast ook gebruikt voor de neusbrug van de Oakley Crosslink. Het materiaal zorgt voor extra grip wanneer het in aanraking komt met zweet. Dit maakt van de Oakley Crosslink een fantastische bril op sterkte die je kan dragen in verschillende situaties. Ga je voor een sportief montuur voor tijdens het sporten, of een strak design voor op werk? De Oakley Crosslink zorgt in elke situatie voor het beste draagcomfort.

Mark Cavendish is al enige tijd het gezicht van de Oakley Crosslink. Hij is vooral bekend door zijn prestaties op de fiets. Mark Cavendish koos voor de Crosslink vanwege zijn sportieve uiterlijk en de goed grip. Want naast zijn professionele wieler carrière heeft

 

hij ook nog een sportieve levensstijl waar de Crosslink perfect bij past. Zo kan hij op ieder moment van de dag zijn montuur transformeren naar een sportieve correctie bril.

Oakley Cavendish 2

Bij aankoop van de Oakley Crosslink krijg je een handige stevige bril etui waarin ruimte is voor de complete set met de extra pootjes en microvezel etui.

 

Bekijk de Oakley Crosslink Pitch 

140826 PIJL

Oakley Crosslink Pitch