De collectie Nike brillen en zonnebrillen nu online

Nike Zonnebril

Op verzoek van vele hebben we het assortiment uitgebreid met de Nike collectie brillen en zonnebrillen. Deze sportieve brillen zijn ideaal voor een actieve levensstijl. Het strakke design van de monturen en het gebruik van veel rubbermaterialen maakt deze brillen erg geschikt om te dragen tijdens actieve bewegingen. Zo heeft Nike lichtgewicht zonnebrillen voor hardlopers en een perfect wijde optiek voor golf & honkbal. Benieuwd naar de rest van de monturen en welke bij jou past? Bekijk snel de rest van ons aanbod in de webshop. Om je verder kennis te laten maken met de Nike collectie, hebben we hieronder enkele toppers uitgelicht.

SKYLON ACE XV
De Nike SKYLON ACE XV is een van de nieuwste evoluties van Nike op bril gebied. Zo zit er in deze bril een geventileerd neusstuk en een bredere lens. Door het geventileerde neusstuk is de kans dat de bril kan beslaan een stuk kleiner. De Nike SKYLON ACE XV is bijzonder licht door het duurzame nylon frame. Hierdoor wordt de zonnebril nog geschikter voor het sporten of andere actieve bezigheden. De SKYLON bevat tevens ook nog een wrap tempel. Dit wil zeggen dat de pootjes en de neusbrug voorzien zijn van rubberen onderdelen. Dit zorgt voor comfort, stabiliteit en extra grip.

De Nike SKYLON ACE XV is nu tijdelijk bij ZIEZIE verkrijgbaar met 10% introductie korting.
 Van € 105,- voor € 94,50

Skylon Ace Xv
Nike 7085

NIKE 7085
De Nike 7085 is een correctie montuur en leverbaar is verschillende kleuren. Het lichtgewicht montuur is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof waarbij comfort en duurzaamheid centraal zijn gesteld. Het comfort zie je terug in de verstelbare rubberen pootjes en de extra Lunarlon sleeves om de pootjes voor extra stabiliteit, comfort en extra grip. Ook de neusbrug van de Nike 7085 is geventileerd om het beslaan van de glazen te verminderen.

De Nike 7085 is nu tijdelijk bij ZIEZIE verkrijgbaar met 10% introductie korting.
 Van € 175,50 voor € 158,-

 

Bekijk de hele Nike collectie

140826 PIJL

Nike zonnebrillen Nike brillen