Volg ons op Instagram!

Ziezie Instagram

Sinds een tijdje kan je ZIEZIE ook volgen op Instagram! Hier houden we je op de hoogte met berichten over de trends van komend seizoen, welke bekende mensen wij hebben gespot met de hipste monturen brillen en zonnebrillen en delen we mooie campagnebeelden van de verschillende topmerken. Daarnaast houden we ook voor je in de gaten welke monturen je kan zien in de nieuwste films & videoclips.

Zo zie je niet alleen buitenlandse acteurs maar ook BN’ers, modellen en muzikanten terug in onze posts. Zo hebben we eerder al de Tom Ford Snowden gespot in de nieuwe film Spectre van James Bond die op 29 Oktober in première gaat. 

Ook in Nederland hebben we Bluf acteur Geza Weisz al gespot met deze stoere zonnebril van Tom Ford.

 

Benieuwd naar deze post en nog meer shots van beroemdheden als Doutzen Kroes, Jude Law, Taylor Swift, Beyonce en Ryan Gosling? Bekijk de foto's op ons Instagram account. Bij iedere afbeelding plaatsen we het merk en modelnummer zodat je eenvoudig de bril of zonnebril kan vinden op ziezie.nl

Deel jouw nieuwe bril!
Heb je een aankoop gedaan bij ziezie en post je dit op Instagram? Vanaf nu hebben wij ook een eigen Hashtag. Gebruik #ziezie . Wij zien graag jou aankoop terug op Instagram!

Onze gebruikersnaam: ziezie.nl of gebruik de hashtag #ziezie als je graag je aankoop met ons wil delen.

Selena Gomez  

Mar Cavendish 

Bekijk onze Instagram

140826 PIJL

ZIEZIE Instagram