Nieuwe collecties bij ZIEZIE: G-Star Raw & Lacoste

G Star 700X 300

Op verzoek van vele hebben we het assortiment uitgebreid met de G-Star Raw & Lacoste collectie brillen en zonnebrillen. Beide collecties van G-Star Raw & Lacoste zijn kenmerkend door hun strakke design. Ben je benieuwd welke G-Star Raw of Lacoste bril of zonnebril bij jou past? Je kan vanaf nu beide merken vinden in onze webshop. Om je verder kennis te laten maken met de collecties, geven we hieronder een kleine toelichting.

G-Star Raw | Zonnebrillen & Correctiebrillen

De G-STAR RAW collectie is geïnspireerd op de piloten bril. Dit zie je terug in de monturen en in de recht geslepen glazen. G-STAR heeft gekozen voor iconische scharnier details met een industrieel uiterlijk. Dit geeft de zonnebrillen & brillen een stoere look en feel . De details van de zonnebrillen & brillen zijn mooi afgewerkt. In het uiteinde van de pootjes van veel G-Star brillen en zonnebrillen is de ritstrekker verwerkt die ook wordt gebruikt voor de jeans van G-Star Raw. Dit maakt de collectie nog unieker! Aan de voorkant van de bril is kenmerkend metalen inzet stukken. Daarnaast zijn veel brillen van G-Star kenmerkend door de metalen inzet stukken aan de voorkant.

Gstar Banner Blog 380 X 300
Lacoste Banner Blog 380X270

Lacoste  | Zonnebrillen & Correctiebrillen

De Lacoste zonnebrillen & brillen collectie is zeer gevarieerd. Zo zitten er veel sportieve maar ook casual monturen bij. De collectie van Lacoste is erg kleurrijk. Naast de stoere donkere kleuren zien we namelijk ook veel lichte en felle kleuren in de monturen verwerkt. De bekende wayferer, aviator en cat eye modellen kun je ook terug vinden in de Lacoste collectie. Natuurlijk is het herkenbare logo van Lacoste terug te zien op de brillen en zonnebrillen. De Lacoste collectie staat voor stijlvol, kleurrijk, fris en onconventioneel chic.

Bekijk de volledige collecties

140826 PIJL

Zonnebrillen Brillen