Kies een zonnebril die bij je gezicht past

Kies Een Zonnebril Die Bij Je Gezicht Pastbanner

De temperatuur laat het nog een beetje afweten, maar uit de wind is het zonnetje al heerlijk warm. Het zonnebrilseizoen staat dan ook voor de deur, dus je zoektocht naar een nieuw zonnebril kan beginnen.

Bij ZIEZIE maken we het je graag makkelijk. In onze webshop zonnebrillen.nl vind je het meeste uitgebreide zonnebrillen assortiment topmerken, waaronder zonnebrillen van Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana en Persol. De zonnebrillen vind je eenvoudig in onze webshop door gebruik te maken van de selectie tools waarmee je jouw voorkeuren kunt opgeven. 

Het lukt je vast om een paar mooie zonnebrillen te selecteren, maar hoe weet je nu of deze je leuk staan? Om te bepalen welke zonnebril goed past bij de vorm van je gezicht hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet.

 

Of je gezicht nu een rond, vierkant, driehoekig, ovaal of hartvormig is, op deze pagina bieden je het advies welke zonnebrillen het beste passen bij jouw gezicht. Zo kan je lezen hoe je de vorm van jouw gezicht kan herkennen en welke tips er zijn waar je op kan letten bij de aankoop van een nieuwe zonnebril.

Zo doe je er verstandig aan om bijvoorbeeld geen ronde zonnebrillen te dragen wanneer je een rond gezicht hebt. Door bijvoorbeeld een rechthoekige zonnebril te dragen, lijkt je gezicht minder rond. De hoekige lijnen van de zonnebril maken je gezicht langer en slanker.

Klik hier voor alle tips voor de vorm van jouw gezicht.

Op zonnebrillen.nl vind je ruim 1000 verschillende zonnebrillen. Wil je op je gemak alle zonnebrillen bekijken? Maak hieronder dan jouw keuze. 

Bekijk alle zonnebrillen

140826 PIJL

Dames zonnebrillen Heren zonnebrillen