€ 20,- korting op een zonnebril na aankoop van een bril op sterkte

20 Euro Korting Op Een Zonnebril

Scoor nu je hippe zonnebril voor de zomer met extra korting. Bij aankoop van een bril op sterkte, krijg je namelijk bij je bestelling een voucher met een korting van € 20,- op je nieuwe zonnebril. De korting is geldig op het volledige assortiment op zonnebrillen.nl

De dagen worden langer en steeds vaker kunnen we er in het weekend op uit om te gaan genieten van de zon. Hoe heerlijk dat ook klinkt, je ogen moeten goed beschermd genieten. Te veel zon kan namelijk schadelijk zijn voor je ogen. En als je dan tóch je ogen moet beschermen, dan maar liever in stijl.

 

Op zonnebrillen.nl vind je een uitgebreid assortiment zonnebrillen van topmerken zoals Ray-Ban, Oakley en Dolce & Gabbana. Kies een pilotenbril, een sportieve bestseller of een groot vrouwelijk model. Of ga je voor de klassieke wayfarer, die het nog altijd goed doet? In alle gevallen steel jij de show én kun je goed beschermd de zomer in.

Bezoek via de buttons hieronder bril.nl voor jouw nieuwe bril op sterkte of neem alvast een kijkje op zonnebrillen.nl voor je nieuwe zonnebril met € 20,- korting.

Vind jouw bril of zonnebril

140826 PIJL

Alle brillen Alle zonnebrillen