Tom Ford opnieuw in samenwerking met James Bond “Spectre”

James Bond Tom Ford Snowdon

De langverwachte trailer van Spectre, de 24e James Bond film die woensdag 22 juli is uitgekomen. 6 November draait hij in de bioscopen. Wij geven je alvast een voorproefje van de zonnebril trends die wij in de trailer hebben gespot.

Het is niet de eerste keer dat Tom Ford samenwerkt met de James Bond film. Zo was er eerder in de film Skyfall een samenwerking. Hierin droeg Daniel Craig van Tom Ford de Marko.

In de nieuwe film Spectre spotten we de Snowdon zonnebril van Tom Ford. De herenzonnebril Snowdon van Tom Ford, uitgevoerd in het klassieke wayfarer model.

De Tom Ford Snowden is nu tijdelijk verkrijgbaar bij ZIEZIE met 10% introductie korting. Van € 256,- voor € 230,-

James Bond Tom Ford Snowdon (1)
James Bond Tom Ford Marko


Tom Ford is een van de beste eyewear designers ter wereld. Zijn collecties behoren tot de meest luxueuze en glamoureuze brillen en zonnebrillen vandaag de dag. De brillen en zonnebrillen zijn vrijwel altijd herkenbaar aan de prachtige vormen die perfect aansluiten.

Tom Ford is erg gesteld op James Bond, zo zei hij eerder: “James Bond belichaamt de Tom Ford man in zijn elegantie, stijl en liefde voor luxe. Ik ben blij om met dit iconische personage verder te gaan”.

Niet alleen in de film is Daniel Craig fan van de Tom Ford zonnebrillen maar ook off screen draagt hij ze.
Zo werd hij gespot met de Marko. Deze zonnebril is niet alleen een hit bij mannen. Het wereldberoemde model 
Gisele Bundchen droeg ook de Marko Zonnebril. De Snowdon bril kan zowel door mannen als door vrouwen worden gedragen. Deze bril is stijlvol, klassiek en tijdloos, iets wat James bond is en ook uitstraalt. 
Ben jij de nieuwe James Bond (girl)?

Bekijk de Tom Ford zonnebrillen

140826 PIJL

Tom Ford Snowdon Tom Ford Marko 

Bekijk de Tom Ford Snowdon vanaf 2:07 min.

Meer informatie over de nieuwe James Bond film? Check www.007.com