De hit van deze zomer, de tijdloze ronde hipster zonnebril!

Ray Ban Round Metal Rb3447

We zijn voor je op pad gegaan de afgelopen weken naar vele festivals en evenementen om de zonnebril hit van deze zomer te spotten. Al snel ontdekte we dat Ray-Ban nog steeds het favoriete zonnebrillen merk is met de veel gedragen Justin, Aviator en de New Wayfarer. Ook de Clumaster van Ray-Ban en de Frogskins en Holbrook zonnebrillen van Oakley hebben we veel gespot, maar de grote verrassing deze zomer is toch duidelijk de Ray-Ban Round Metal RB3447, die veel wordt gedragen door hipster Nederland.

De hipster subcultuur ontstond in de jaren 90 met het afzetten tegen wat de grote massa leuk vond. Waar het dragen van de retro- en vintagekleding met ruitjeshemden, parka's en T-shirts met ironische uitspraken toen nog ongewoon was, is deze stijl de laatste jaren uitgegroeid tot een ware hype en sterk bepalend voor het huidige modebeeld.

        

Ook de zonnebrillen mode wordt deze zomer sterk beïnvloed door de hipster subcultuur. Hipsters kiezen vaak voor een tijdloze icon zonnebril of juiste een hele hippe zonnebril die vaak hierop is geïnspireerd.

De Ray-Ban Round Metal RB3447 is zo’n icon, een tijdloze zonnebril die in de jaren 60 beroemd werd gemaakt door legendarische muzikanten en de bekendste celebrities. De zonnebril is nu helemaal terug en is één van de meest trendy en modieuze zonnebrillen van dit moment.

De Ray-Ban Round Metal RB3447 is deze zomer de perfecte zonnebril die volledig aansluit bij jouw hipsterlook. De zonnebril is verkrijgbaar is vele combinaties. Ga jij voor een zilver of goud montuur en neem je blauw, paars of toch groene zonneglazen? Kies nu jouw zomerlook 2015 nu het nog kan!

Bekijk hier alle Ray-Ban ROUND METAL RB3447

140826 PIJL

Alle zonnebrillen