ZIEZIE Wintersale met korting tot 50% op zonnebrillen

Wintersale Ziezie Blog

Bij ZIEZIE kan je nu tijdelijk profiteren van kortingen tot 50% op populaire zonnebrillen tijdens de Wintersale.

Zo kan je zonnebril modellen als de Aviator, Justin en Round Metal van Ray-Ban, maar ook de populaire Holbrook van Oakley tijdens onze Wintersale met extra korting  bemachtigen. 

 

Let op, de ZIEZIE Wintersale duurt maar tot 17 januari en op = op!

Neem dus snel een kijkje op de ZIEZIE Wintersale pagina voor een overzicht van alle sale zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana en Vogue.

 Aviator  DG4171P 26548G

 Holbrook

Misschien besef je het niet altijd, maar ook in de wintermaanden is het belangrijk om je ogen goed te beschermen tegen de zon. Zo is een goede zonnebril tijdens de wintersport vakantie erg belangrijk. Door de vaak felle zon en weerkaatsing op de sneeuw van zonlicht, kan dit erg belastend zijn voor je ogen. Een goede zonnebril behoort dan inmiddels ook tot de basisuitrusting voor de wintersport.

Zo zijn Ray-Ban en Oakley zonnebrillen allebei erg geschikt als zonnebril voor de wintersport, maar natuurlijk ook voor de laagstaande zon tijdens het autorijden of gewoon voor een zonnige winterdag. 

 

De zonnebrillen van Ray-Ban, Oakley en de andere topmerken die nu verkrijgbaar zijn tijdens de Wintersale, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van zonneglazen die je 100% bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. De zon kan in de wintermaanden regelmatig fel schijnen, dus bescherm je ogen goed!

Bezoek snel de Wintersale pagina voor het complete aanbod. Ga je voor een sportief uiterlijk of één van de icon zonnebrillen van Ray-Ban? En kan je niet kiezen, dan helpen we je graag. Je kunt ons bereiken via de live chat, e-mail of telefoon. Klantenservice >

 Clubmaster  Justin

Round Metal 

Bekijk alle SALE zonnebrillen

140826 PIJL

Alle zonnebrillen