Binnenkort bij ZIEZIE: de Ray-Ban Clubround

Clubround

Ray-Ban heeft een nieuwe zonnebril geintroduceerd, met een bijzondere mix van twee toppers presenteert Ray-Ban met trots: de Clubround. De Clubround is een bijzondere combinatie van de CLUBMASTER en ROUND METAL samen. Al vele jaren zijn de monturen van Ray-Ban het meest gedragen. Ook voor de komende jaren gaat deze nieuwe topper van Ray-Ban een grote rol spelen in het modebeeld. Want ronde brillen zijn nog steeds helemaal hot!

De Clubround heeft de herkenbare bovenkant van de Clubmaster en de onderkant & vorm van de Round Metal. Door de combinatie van kunststof en de metalen onderkant zorgt dit voor een speels uiterlijk. De Clubround kan zowel door mannen als door vrouwen worden gedragen.

Ronde brillen zijn trending
Afgelopen jaren zag je dat de ronde zonnebril echt zijn opmars maakten. Veel grote designer merken gingen ook mee in deze trend en produceerden stuk voor stuk iconische ronde (zonne)brillen. Zo kwam er bij Ray-Ban de Round Metal “aka” de John Lennon onder de zonnebrillen.

Materialen
De materialen die je vaak terug ziet komen bij deze modellen zijn vaak kunststof of metaal. De Ray-Ban Clubround is een van de eerste modellen die deze materialen combineert bij een rond model.

Het glas dat voor de Clubround is gebruikt, is het glas dat in veel al alle zonnebril monturen van Ray-Ban zit. Deze glazen werden in het jaar 1937 al gemaakt toen het nog voor piloten dienden en deze als functie hadden de piloten op grote hoogte te beschermen tegen de felle licht stralen van de zon. Door het gebruik van deze glazen in de Clubround biedt deze zonnebril je 100% bescherming tegen UV-straling. 

Clubround Opsomming

Aankomend seizoen
Dat een zonnebril onmisbaar is in eigenlijk alle jaargetijden mag duidelijk zijn. Want ook nu in deze koude dagen kan het zonnetje nog flink schijnen. In het jaar 2015 waren de Round Metal & Clubmaster een absolute hit. Een veel gespotte bril op festivals en tijdens heerlijke lange stranddagen. Voor aankomend seizoen verwachten wij dat de Clubround een grote rol gaat spelen in het mode straatbeeld. Dit vanwege de populariteit rond de Clubmaster en de Round Metal de afgelopen jaren. Bovendien zijn de ronde monturen nog helemaal hot en neemt de populariteit nog steeds toe!

Hoe combineer ik de Clubround?
Het maakt eigenlijk niet uit welke outfit je aantrekt. De Clubround kan je met verschillende outfits combineren. Deze zonnebril maakt iedere outfit af en geeft het net die extra finishing touch. Festivals, dag je strand of naar een chique event…Je kan het zo gek niet bedenken en je kan je Clubround opzetten.

De Clubround is vanaf medio maart verkrijgbaar in onze webshop. Je kan de Clubround dus op tijd bestellen voor het festival seizoen! Hou ZIEZIE in de gaten voor alle leuke nieuwe monturen van Ray-Ban!

Clubround Extra

Bekijk de Ray-Ban collectie

140826 PIJL

Alle modellen