David Beckham gespot bij de Super Bowl met Ray-Ban Clubmaster Folding RB 2176 zonnebril

We spotten David Beckham steeds vaker met één van de top brillen van Ray-Ban! Zo zagen we hem onlangs nog voorbij komen met de 3025 Aviator, 2140 Wayfarer en de 3016 Clubmaster, maar de voorkeur gaat nu wel uit naar zijn geliefde Ray-Ban Clubmaster Folding RB 2176. David is een echte fan van Ray-Ban.

Naast zijn goede smaak voor zonnebrillen, kent David Beckham nauwelijks een modeflater en weet hij altijd goed voor de dag te komen met een strakke outfit. De 39 jarige ex-voetballer wordt nog regelmatig door een paparazzi vastgelegd. En wij konden het niet laten om deze foto met jullie te delen. David schittert hier met de prachtige Ray-Ban Folding die perfect matcht met zijn black on black outfit en de kleine sportieve knipoog met zijn witte Adidas sneakers en grijze t-shirt.

De klassieke zwarte Clubmaster Folding die David Beckham draagt is de opvouwbare versie met 4 extra scharnieren die te vinden zijn op de neusbrug en de pootjes. De zonnebril is na het opvouwen van een enorm klein formaat en is makkelijk op te bergen. Zo heb je altijd een compacte zonnebril bij je voor het geval de zon gaat schijnen.

         David Beckham Folding Ray Ban 2176 Clubmaster

Clubmaster Folding Rb2176

De Folding Ray-Ban 2176 Clubmaster gepolariseerde zonneglazen in een zwarte en bruine uitvoering.

Bekijk de RB 2176 Clubmaster Folding

140826 PIJL

Folding zwart Folding bruin