Daglenzen winnen steeds meer aan populariteit. De voordelen van daglenzen op een rijtje

Steeds meer mensen zien de voordelen van daglenzen. Wereldwijd is de daglens aan een opmars bezig. In verschillende landen draagt zelfs al één op de twee contactlensdragers daglenzen. Nederland loopt nog een beetje achter, maar ook hier ontdekken steeds meer mensen het gemak en de extra hygiëne die een daglens kan bieden.

Voordelen van daglenzen
Daglenzen kunnen vaak de oplossing zijn om jeukende en geïrriteerde ogen te verminderen of zelfs te voorkomen. Doordat je dagelijks een nieuw paar daglens gebruikt, krijgen vuil en allergenen nauwelijks kans om zich te hechten aan de contactlens. Daglenzen zijn dus veel hygiënischer dan andere lenzen. Daglenzen zijn de veiligste lenzen om te dragen.

Verder heb je bij contactlenzen geen onderhoud. Een daglens zorgt voor veel gemak. Je hoeft bijvoorbeeld geen lenzenvloeistof en een lenshouder mee te nemen wanneer je een nachtje niet thuis slaapt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken wanneer je een lens kwijtraakt, je neemt gewoon een nieuwe contactlens. En heb je een dagje geen zin om je contactlenzen te dragen, dan zet je je bril op. Daglenzen wennen erg snel en zijn hierdoor goed te combineren met een bril.

Heb je een vraag of wil je advies over daglenzen of andere contactlenzen? Onze contactlensspecialisten kunnen al je vragen beantwoorden. Bel naar klantenservice of stuur een e-mail naar service@ziezie.nl

         Daglenzen

Bekijk alle daglenzen

140826 PIJL

Alle daglenzen