7 redenen waarom een zonnebril een perfect kerstcadeau is

Het Is Kerst Bij Ziezie

De kerst staat weer voor deur, dus dat betekend cadeautjes! Maar wat geef jij cadeau? Zo moeten de cadeaus natuurlijk wel aansluiten bij degene aan wie je het cadeau gaat geven. Misschien denk je er niet als eerste aan in de wintermaand december…maar een paar designer sunnies zijn zeker een goede cadeau tip. Hieronder geven we je 7 redenen waarom dit wat “zomerse” idee een goede tip is in de wintermaand.

1. Ook in de winter moet je je ogen beschermen!
Dat je je ogen goed moet beschermen tegen de zonnestralen weten we. Vaak wordt oogbescherming in de winter over het hoofd gezien. Want ja, ook in de winter hebben je ogen bescherming nodig! Je kan dus een zonnebril het hele jaar door dragen. Ook in de koude wintermaanden dus.

2. Ga je op wintersport?
Natuurlijk moet je je ogen ook goed beschermen als je op wintersport gaat. Zo kan de schittering/weerkaatsing van ijs en sneeuw schadelijk zijn voor je ogen. Plan je reis daarom goed van tevoren. Wat pak je in? Vergeet in
ieder geval je zonnebril niet.

3. Zonnebrillen zijn een betaalbare luxe
Designer zonnebrillen zijn de meest betaalbare luxe accessoires. Zo hebben we op ZIEZIE een ruim assortiment aan zonnebrillen in verschillende prijssegmenten. Je hoeft niet meer onnodig de stad af te struinen naar die ene tas… geef een origineel cadeau voor onder de boom. Zo heb je één van de grootste zonnebrillen hits van de afgelopen zomer, de Ray-Ban Erika al vanaf € 88,50,-.

Stel Sneeuw Zonnebril
Ray Ban Erika Bij Ziezie

4. Kies zijn of haar favoriete ontwerper
Heeft je geliefde een favoriete ontwerper? Dan is een zonnebril geven voor de feestdagen een betaalbaar cadeau. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Het geven van een zonnebril is een perfecte manier om je geliefde eens extra te verwennen met een toch wat luxueus cadeau.

5. Hoe goed ken je hem/haar?
Naast de smaak van je geliefde dien je natuurlijk met meerdere dingen rekening te houden.
Want het kopen van een zonnebril voor iemand anders is niet altijd even makkelijk. Kijk bijvoorbeeld goed naar de vorm van het gezicht (lees een eerder blogje over gezichtsvormen). Bijvoorbeeld bij een vierkant gezicht raden wij aan geen hoekige bril te kopen.

6. Het cadeau kan het hele jaar door gebruikt worden
In tegendeel tot veel cadeau’s is het geven van een zonnebril een tijdloos cadeau. Je kan het montuur het hele jaar door dragen. Bovendien is het geven van een zonnebril een verantwoord en stijlvol cadeau. Dit omdat zonnebrillen UV straling filteren.

7. Ze zullen nooit uit de mode zijn
Net als dat flared jeans weer helemaal terug zijn in het mode beeld, gelden deze regels ook voor (zonne)brillen. Monturen die je ouders vroeger droegen zijn weer helemaal hip. Bovendien zal je met een goed ontworpen (zonne)bril nooit een modeflater slaan. Zo gaat jouw cadeau dus nog jaren lang mee!

Mocht je nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen? Wij helpen je graag verder! Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail, live chat en Facebook tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Klantenservice>

Bekijk alle zonnebrillen

140826 PIJL

Alle zonnebrillen