Wie draagt wat | Olympic edition part 2

Olimpische Banner

Nederland bevindt zich helemaal in de Oranje sferen. De Olympische Spelen in Rio de Janeiro zijn in volle gang en de eerste medailles zijn al binnen! Zo won Anna van der Breggen op een indrukwekkende wijze het goud met wielrennen op de weg en pakte Tom Dumoulin ondanks een gebroken pols het zilver. De komende dagen komen nog veel meer Nederlandse topsporters in actie en uiteraard hopen wij op nog veel meer successen van de Nederlandse Equipe.

Net als in de maand juli kijken wij in deze blog naar de Olympische sporters wat zij zoal dragen tijdens de zonnige dagen. Vorige maand kwamen de hockeymannen en de hockeyvrouwen uitvoerig aan bod en deze week zijn dat onder andere topzwemster Ranomi Kromowidjojo en Laura Dijkema, volleybalster van het Nederlands damesteam. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

Ranomi

Ranomi Kromowidjojo - Lange baan zwemmen
Draagt de | Ray-Ban Jackie OHH RB4101

Over de Ray-Ban Jackie OHH RB4101: De Ray-Ban Jackie Ohh (RB4101) is een stijlvolle glamourbril voor vrouwen. De Ray-Ban Jackie Ohh heeft een speels en opvallend karakter. De vloeiende lijnen van het kenmerkende montuur hebben een lichte upsweep voor de cat-eye look. Kies net als Ranomi voor een stijlvol zwart montuur of juist voor één van de andere kleuren Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment Ray-Ban Jackie OHH?

Shop nu> Ray-Ban Jackie OHH RB4101

&

Ferry Weertman - Open water zwemmen
Draagt de | Ray-Ban Justin RB4165 710/13

Over de Ray-Ban Justin RB4165: De Ray-Ban Justin (RB4165) zonnebril is een stijlvolle zonnebril geïnspireerd door de iconische Ray-Ban Wayfarer, een van de meest geliefde ontwerpen aller tijden. De Ray-Ban Justin staat voor jeugd en creativiteit. Dit prachtige model heeft grote vierkante lenzen en een semitransparant montuur in schitterende en opvallende kleuren. Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment Ray-Ban Justin?

Shop nu> Ray-Ban Justin RB4165 710/13

Dijkema

Laura Dijkema - Volleybal
Draagt de | Ray-Ban Erika RB4171 622/8G

Over de Ray-Ban Erika RB4171: de Ray- Ban Erika (RB4171) zonnebril is de perfecte must-have accessoire voor elke vintage look. De oversized ronde vorm en de zachte keyhold geven een extra vleugje aan de retro- stijl. Kies net als Laura voor een stijlvol zwart montuur of juist voor één van de andere kleuren. Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment Ray-Ban Erika?

Shop nu> Ray-Ban Erika RB4171 622/8G

Merlevan Bethem

Merle van Benthem - BMX
Draagt de | Oakley Kickback 004102

Over de Oakley Kickback 004102: de Oakley Kickback (004102) is de perfect zonnebril voor een Classy-stijl met een kick. Een iets edgier kijk op de klassieke piloot stijl met veel oog dekking en hoofd wrap. De hybride materiaal voegt een retro -cool accent aan de look. Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment Oakley Kickback?

Shop nu> Oakley Kickback 004102

Start met shoppen

140826 PIJL

zonnebrillen