Zonnebrillen sale bij ZIEZIE met korting tot -30%

Zonnebrillen Sale Bij Ziezie

ZIEZIE houdt de komende weken zonnebrillen opruiming met kortingen die oplopen tot wel 30%. Zonnebrillen van alle bekende topmerken, waaronder Ray-Ban, Oakley, Persol, Dolce & Gabbana en Voque zijn afgeprijsd. Neem snel een kijkje op zonnebrillen.nl voor alle SALE zonnebrillen.

 

Bij ZIEZIE zijn zelfs de toppers van deze zomer in de aanbieding. Hieronder hebben we een paar best verkochte zonnebrillen van Ray-Ban, Oakley en Persol voor je uitgelicht, waaronder de zonnebrillen hit van deze zomer.

Zonnebrillen Sale Ziezie 1 Zonnebrillen Sale Ziezie 3

Zonnebrillen Sale Ziezie 2

De Ray-Ban Round Metal bril is de zonnebrillen hit van deze zomer. Ook in het najaar zal je de zonnebril nog volop terugzien. Ook andere populaire Ray-Ban zonnebrillen waaronder de Erika en de Justin zijn in de sale! Bekijk ze allemaal.   De populaire Oakley Holbrook is nu ook tijdelijk verkrijgbaar met een fikse korting. Tijdens de zonnebrillen opruiming zijn er ook andere kleuren van de Holbrook verkijgbaar met korting tot 26%! Bekijk nu alle Oakley modellen.  

Ook enkele Persol zonnebrillen die verkrijgbaar zijn tijdens de zonnebrillen sale bevatten de kenmerkende ronde vormen die je deze zomer veel hebt kunnen zien. Klik hier voor alle Persol zonnebrillen sale producten. 

Op maandag 31 augustus is de zonnebrillen opruiming echt afgelopen. Kom snel kijken!!

Bekijk alle sale zonnebrillen

140826 PIJL

Alle zonnebrillen