Check de populaire Rewind Ray-Ban app

Populaire Ray Ban Apps

Al in een eerder blog schreven we over de Ray-Ban “Reflections” app. Een erg leuke selfie app waarbij je beelden kan mixen met bijzondere effecten. Heb je de blog gemist? Klik dan hier.

Ray-Ban Rewind app
Met de Ray-Ban Rewind app zet je een stap terug in de tijd! Scan een van de 8 mixtapes van Ray-Ban en je bent in een flits in het jaar 1980. Met de populaire app van Ray-Ban maak je een foto met je front camera van de cassette. Als het ware catcht de app de afbeelding/foto en zet deze om in mp3. Wil je een nieuw nummer luisteren? Klik op eject en herhaal het proces opnieuw. Zo kan je eemvoudig luisteren naar een nieuw nummer.

Hoe kom je aan deze cassettes? Donwload eerste de app in de App Store of in de Playstore van Google voor Android. Ga vervolgens naar ray-ban.com de officiele website van Ray-Ban. Daar kun je de afbeelding van de mixtape die jij wil luisteren selecteren en downloaden. Hierna kan je de casettes uitprinten en zo voor je camera houden. Op iedere tape staan een aantal nummers, die je ook weer met je vrienden kan delen.

 

Aangezien Ray-Ban erg actief is met het creëren van apps, zijn we voor je op zoek gegaan naar nog meer leuke Ray-Ban apps. We hebben weer een populaire app gevonden die we graag met je willen delen.

Ray Ban Rewind App

Bezoek De Android App Store    Bezoek De App Store

Wil je even helemaal het casettebandje gevoel opnieuw beleven. Ray-Ban heeft een erg leuk clip gemaakt voor de Ray-Ban Rewind app. Check de video hieronder. 

 

Bij ZIEZIE vind je uiteraard de complete collectie Ray-Ban zonnebrillen en Ray-Ban brillen. Maak je keuze hieronder en bekijk de collectie.

Bekijk de complete collectie

140826 PIJL

Ray-Ban zonnebrillen Ray-Ban brillen