HYLO-COMOD van Ursapharm

Kies het aantal


Verpakkingseenheid: 10 ml

HYLO-COMOD van Ursapharm is erg geschikt voor langdurige bevochtiging bij jeukende, droge of branderige ogen.

Je natuurlijke traanfilm kan tekortschieten wanneer je langere tijd verblijft in een ruimte met airconditioning en verwarming of wanneer je achter je computer zit. Het oogoppervlak wordt hierdoor niet voldoende bevochtigd waardoor jeukende, droge of branderige ogen kunnen ontstaan.

Ook wanneer je het gevoel hebt dat er iets in je oog zit of na chirurgische ingreep aan het oog, biedt HYLO-COMOD de oplossing. Voor het herstel van de oppervlakteweefsels van het oog is continue bevochtiging noodzakelijk zodat fysiologische genezingsprocessen van het hoornvlies en bindvlies optimaal kunnen verlopen .

HYLO-COMOD bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die van nature onder andere in het oog voorkomt. Deze stof zorgt voor een beschermende laag die langdurig in het oog blijft zitten waardoor je ogen lang prettig en fris aanvoelen. Hierdoor hoe je ook minder vaak te druppelen.

Ook het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt prettiger door gebruik van HYLO-COMOD. Je kan eenvoudig je ogen druppelen tijdens het dragen van de contactlenzen.

HYLO-COMOD bestaat uit een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, sorbitol, een citraatbuffer en water, waardoor HYLO-COMOD over het algemeen uitstekend wordt verdragen. Daarnaast is HYLO-COMOD fosfaatvrij, waardoor bijwerkingen door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

De HYLO-COMOD oogdruppels zijn verkrijgbaar in het unieke COMOD systeem en bevat 10 ml vloeistof, voldoende voor minimaal 300 druppels van gelijke grootte. De innoverende verpakking zorgt een langere houdbaarheid, namelijk 6 maanden na opening.

- Jouw bestelling -
HYLO-COMOD van Ursapharm
Aantal
1 verpakking
€ 16,50
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 16,50