EasySept Multipack van Bausch + Lomb

Kies het aantal


Verpakkingseenheid: 5 x 360 ml + 240 ml Sensitive Eyes + 5 lenshouders met platina disc

EasySept Multipack is een eenvoudig 1 fase peroxide verzorgingssysteem die je helpt je lenzen te desinfecteren en te reinigen in een handomdraai. De 3% waterstofperoxide contactlensvloeistof heeft de eigenschappen van een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert volledige reiniging na zes uur weken. Hoewel de harde aanpak van de bacteriën op je contactlens, is de vloeistof zacht voor je contactlenzen en desinfecteert het de zachte lenzen op een veilige manier. EasySept is te gebruiken bij alle zachte week- en maandlenzen.

EasySept is voorzien van een nieuwe, verbeterde en lekbestendige lenshouder die erg eenvoudig is in gebruik.

LET OP! Breng NOOIT ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen en gebruik alleen de speciale lenshouder inclusief de platina disc (die wordt meegeleverd) in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder! Daarnaast mag je nooit je contactlenzen inzetten wanneer deze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan.

Een EasySept Multipack bestaat uit 5 flessen 360 ml, een fles 240 ml Sensitive Eyes en 5 lenshouders met een platina disc.

- Jouw bestelling -
EasySept Multipack van Bausch + Lomb
Aantal
1 multipack
€ 42,50
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 42,50