blink intensive tears van Amo

Kies het aantal


Verpakkingseenheid: 20 x 0,4 ml

Blink intensive tears oogdruppels van AMO (Abbott) helpen u met het tijdelijk verzachten van een branderig gevoel, irritatie, droge ogen of blootstelling aan wind en zon. De verzachtende werking is te merken bij elke knippering van je ogen. De blink intensive tears zijn zacht genoeg om zo vaak te gebruiken als u dat wilt. Blink intensive tears oogdruppels bevochtigen de ogen langer dan 60 minuten en zorgen tevens voor een scherp zicht en zullen de klachten verminderen. Het is tevens ook klinisch bewezen dat de traanfilm stabiliteit en visie verbeteren. Deze oogdruppels kunnen gecombineerd worden met contactlenzen.

Blink intensive tears gebruikt OcuPure als conserveermiddel. Door deze toevoeging staan blink intensive tears betekend als één van de veiligste verkrijgbare oogverzorgingsproducten.

De blink intensive tears oogdruppels zijn verpakt in handige ampullen/pipetten van 0,4 ml die je eenvoudig kan meenemen. Een verpakking blink intensive tears oogdruppels bestaat uit 20 stuks ampullen/pipetten van 0,4 ml.

- Jouw bestelling -
blink intensive tears van Amo
Aantal
1 x 20 ampullen
€ 15,00
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 15,00