OPTI-TEARS Free Rewetting Drops van Alcon (Ciba Vision)

Kies het aantal


Verpakkingseenheid: 2 x 30 ampullen à 0,4 ml

OPTI-TEARS Free Rewetting Drops van Alcon (voorheen Ciba Vision) zijn steriele oogdruppels die de uitkomst bieden tegen branderige en gevoelige ogen. Door de toevoeging van Duasorb, waardoor het gevoel van natuurlijk traanvocht wordt vergroot, ontstaat er een hoger comfort bij het dragen van contactlenzen. De OPTI-FREE Free Rewetting Drops zijn de ideale oplossing en kunnen gezien worden als een frisse regenbui voor je ogen.

Verschillende omstandigheden hebben weerslag op je ogen. Zit je veel achter een computer of voor de tv, dan is de kans groot dat je minder met je ogen knippert. Hierdoor verdampt je traanvocht en wordt er minder nieuw traanvocht aangevoerd. Daarnaast zorgen ruimtes met airconditioning of verwarming ook vaak voor een tekort aan oogvocht. De gevolgen hiervan zijn vaak prikkende en geïrriteerde ogen of het gevoel dat er een korreltje zand in je ogen zit.

De OPTI-TEARS Free Rewetting Drops zijn verpakt in handige ampullen/pipetten van 0,4 ml die je eenvoudig kan meenemen. Een ampul is geschikt voor eenmalig gebruik. Een verpakking OPTI-TEARS Free Rewetting Drops bestaat uit 30 stuks ampullen/pipetten van 0,4 ml. De OPTI-TEARS Free Rewetting Drops bevat conserveermiddelen.

- Jouw bestelling -
OPTI-TEARS Free Rewetting Drops van Alcon (Ciba Vision)
Aantal
2 x 30 ampullen
€ 18,00
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 18,00