Dit kan je thuis verwachten

Wanneer je brillen hebt besteld om thuis te passen, kan je het onderstaande verwachten. Het Thuis passen pakket bestaat uit de geselecteerde brillen, retourformulieren, een hulpkaart en een retourzak waarmee je kosteloos het pakket kan retourneren.

Thuis Passen Pakket 3Ben je tevreden over je bril? Vul dit dan in op het "Ja, ik heb mijn favoriete bril gevonden" formulier. Hier kun je aangeven welk montuur je graag wilt ontvangen met glazen op sterkte. Mocht het nodig zijn dan zit er nog een hulpkaart bij die je kan begeleiden in het lezen van je brilrecept.

Zijn de monturen niet naar wens? Vul dit dan in op de "Nee, ik kijk nog even verder voor een bril" kaart. 

Na het maken van een keuze sluit je de retourformulieren bij de verpakking. Stop de verpakking in de retourzak en stuur deze kosteloos terug.

 Thuis Passen Pakket 2

Spelregels Thuis passen
Afhankelijk van de bestelde producten en de hoogte van het bedrag kan er worden verzocht om een reserveringsbedrag. Wanneer dit bedrag wordt afgeschreven, zal het direct worden teruggestort zodra de Thuis passen brillen retour zijn ontvangen.

Na bezorging van de bestelling gaat officieel de 10-dagen probeer periode in. Wij moeten de artikelen retour ontvangen hebben voordat de 10 dagen om zijn. Hiervoor kunt u kosteloos gebruikmaken van de meegstuurde retourzak.

Als de brillen niet binnen 10 dagen naar ons geretourneerd zijn, zal van een normale aankoop worden uitgegaan en zal het totaalbedrag van de monturen in rekening worden gebracht en zal een eventuel reserveringsbedrag worden omgezet naar een aankoopbedrag.

Vervolgens zal de 30 dagen retour periode voor de artikelen worden gehanteerd conform de Algemene Voorwaarden. De 30 dagen retourperiode begint wanneer de 10 dagen waarop u de artikelen op proef kon uitproberen zijn afgelopen.