Merkbrillen

LOGOOfficieel DealerZIEZIE is officieel dealer van verschillende topmerken als Ray-Ban, Oakley, CK en Tommy Hilfiger. Natuurlijk bieden we je dan ook een ruim assortiment brillen en zonnebrillen van deze populaire merken aan en kan je rekenen bij correctiebrillen op onze 90 dagen-niet-goed-geld terug garantie.

Continu breiden we ons assortiment uit en voegen we merken aan onze shop toe. Hierdoor blijven we inspelen op de laatste trends en weten we zeker dat we jou de nieuwste musthaves kunnen aanbieden.

Kwaliteitsglazen in jouw merkbril
De merkbrillen in onze webshop zijn stuk voor stuk scherp geprijsd en zijn altijd voorzien van uitstekende kwaliteitsglazen die met zorg worden gemonteerd in jouw bril. De glazen in jouw merkbril worden standaard voorzien van een hardingslaag om krassen te voorkomen, een meervoudige superontspiegeling tegen hinderlijke reflecties en een UV-filter om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralingen.

Voor een kleine meerprijs wordt jouw merkbril voorzien van nog dunner glas en een anti-statische laag tegen het aantrekken van stof, en een anti-condens behandeling waardoor je glazen minder snel beslaan bij het betreden van een vochtige ruimte. Meer informatie over onze glazen vind je hier.

90 Dagen Niet Goed Geld TerugUnieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie 
ZIEZIE biedt je 100% tevredenheidsgarantie bij de aankoop van jouw merkbril. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je altijd rekenen op onze unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Tevens bieden we je op alle merkbrillen een fabrieksgarantie van een jaar. Een bril kopen bij ZIEZIE is dus veilig én vertrouwd. 

GLASTIP Heb je een leuke merkbril in onze shop gezien en wil je deze bril als zonnebril bestellen? Bij ZIEZIE is dat geen probleem! Met één muisklik kies je de kleur zonneglazen die jij wenst.

 

Bekijk het complete overzicht

140826 PIJL

Merkbrillen