OVER ZIEZIE

Brillen Lenzen En LenzenvloeistofZIEZIE is hét online adres waar je terecht kunt voor een uitgebreid scherp geprijsd assortiment merkbrillen en –zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Oakley, CK en Tommy Hilfiger, maar ook voor een complete bril uit onze eigen ZIEZIE Eyewear collectie, inclusief kwaliteitsglazen op sterkte al vanaf € 49,-

Continu breiden we ons assortiment uit en voegen we merken aan onze shop toe om je zoveel mogelijk keuze te bieden. Met behulp van verschillende handige tools kan je toch altijd eenvoudig jouw leukste bril vinden tussen al die duizenden brillen.

Om het assortiment compleet te maken, bieden we je ook een uitgebreid assortiment contactlenzen en contactlensvloeistoffen van bekende merken als Acuvue, Dailies, Air Optix, Opti-Free en Biotrue.

Officieel DealerDe beste kwaliteit
Om je de beste kwaliteit te bieden, is ZIEZIE officieel dealer van alle topmerken die je kan vinden in onze webshop. We werken alleen met de beste merken. Dit geldt zowel voor onze brillen- en zonnebrillencollecties als voor ons assortiment contactlenzen. Tevens worden alleen kwaliteitsglazen gebruikt en monteren we deze met de nodige zorg en aandacht in jouw bril.

Al onze glazen zijn standaard voorzien van een hardingslaag om krassen te voorkomen, een meervoudige superontspiegeling tegen hinderlijke reflecties en een UV-filter tegen bescherming van schadelijke UV-straling.

Daarnaast heb je de keuze om tegen een meerprijs jouw bril te voorzien van dunnere glazen met een extra harde krasbestendige coating, anti-statische laag en anti-condens behandeling. Klik hier voor meer info over de glaskeuzes en tips voor jouw sterkte.

90 Dagen Niet Goed Geld TerugDe beste service
ZIEZIE staat garant voor ongekende service. Zo kan je altijd rekenen op direct advies van onze optometristen en contactlensspecialisten, is verzending altijd gratis en kan je rekenen op onze unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop van een bril op sterkte. ZIEZIE maakt gebruik van een beveiligde verbinding en biedt je verschillende opties om je bril of contactlenzen te betalen.

KlantenserviceAdvies op maat
Merk je dat je behoefte hebt aan extra hulp of vrijblijvend advies? Het team van ZIEZIE bestaat uit professionals uit de optiekbranche. Onze opticiens en specialisten helpen je graag verder en zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 telefonisch (015 – 820 09 50) en per mail (service@ziezie.nl) bereikbaar.

Bekijk het assortiment

140826 PIJL

Brillen Zonnebrillen Contactlenzen