Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderlijke situaties met bestellingen waarover we je hier graag informeren.

Ander afleveradres
Wij sturen je bestelling naar het adres waar jij het wilt hebben. Tijdens het afronden van je bestelling kun je aangeven dat je deze op een ander adres wilt ontvangen. Op die manier kunnen we je nieuwe (zonne)bril of contactlenzen afleveren op je werk, bij de buren of je ouders. Mocht je je na het plaatsen van je bestelling nog bedenken, dan kun je, indien het een pakketje betreft, nog met je Track en Trace code aangeven dat je een pakket bij een PostNL servicepunt wilt ophalen.

Levering in meerdere delen
Als je verschillende producten bij ons bestelt, kan het zijn dat we je bestelling in delen naar je versturen. Wanneer je bij ons zowel een bril als contactlenzen zou bestellen, sturen we je waarschijnlijk eerst de contactlenzen en krijg je de bril die we speciaal voor je moeten maken, wat later. We proberen dit uiteraard te voorkomen. 

Levering naar postbus
Als je je bestelling wilt ontvangen in je postbus, dan is dat geen enkel probleem. Er hoeft in dit geval niet voor ontvangst getekend te worden. 

Levering naar buitenland
Bestellingen bij ZIEZIE worden alleen binnen Nederland bezorgd. 

Levering naar NAPO-adres
Dien je onze defensie, dan zorgen we er graag voor dat je goed ziet. Het is mogelijk om een bestelling naar een NAPO-adres te sturen. Wij verzoeken je vriendelijk om bij de adressering te kiezen voor een ander afleveradres. Doe dit op de volgende manier:

- Regel voor de voornaam: Rang, Werknemers ID nummer, Naam van de eenheid of het schip
- Regel voor achternaam: Voorletters en Naam Regel voor het adres: NAPO-nummer ( Netherlands Army Post Office-nummer)
- Regel voor de postcode: 3509 <Letters Postcode>

Meer informatie over de voorwaarden en over de toekenning van NAPO-nummers aan elke eenheid, vind je op de site van het Ministerie van Defensie.