Gratis verzenden en retourneren

Bestellen
Het online kopen van een bril, zonnebril of contactlenzen op ZIEZIE is makkelik, veilig én vertrouwd. Nadat je een product naar keuze hebt geselecteerd, voer je je brilsterkte of contactlensgegevens in. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan helpen we je graag. Mail in dat geval de rekening/factuur van je huidige bril naar het team van ZIEZIE. Wij zetten jouw gegevens vervolgens in je persoonlijke ZIEZIE profielpagina, zodat we zeker weten dat je nieuwe bril straks voorzien is van glazen met de juiste sterkte. Nadat je gegevens zijn ingevoerd, rond je de bestelling af en verzorgen wij de rest.

Verzenden
We verzenden alle brillen, zonnebrillen en contactlenzen met PostNL. Indien mogelijk maken we gebruik van pakketjes die door de brievenbus kunnen. Mocht dit niet lukken, dan maken we gebruik van pakketpost. Deze pakketten hebben een Track & Trace code waarmee je makkelijk je bestelling online kunt volgen. Meer informatie over onze verzendingen vind je hier.

Retourneren
Bij ZIEZIE doen we er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo betaal je geen verzendkosten en is ook het retourneren van de meeste producten die niet helemaal naar wens zijn kosteloos. Heb je een product bij ons aangeschaft en wil je dit retour sturen, neem dan contact op met onze klantenservice. Voor meer informatie over het retourneren van producten ga je naar de pagina 'Omruilen en garantie'.