Retourneren

Na ontvangst van je product heb je bedenktijd en kan je zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. Voor brillen op sterkte is deze termijn 90 dagen en voor alle andere producten is die termijn 30 dagen. Nadat je dit aan ons hebt laten weten krijg je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 90 (bij een bril op sterkte) of 30 (bij alle andere producten) dagen na de dag:
- waarop het artikel in je bezit is;
- bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen;
- bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.
- Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

ZIEZIE
Coenderstraat 3
2613 SM Delft

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
- het geven van een retouropdracht via een e-mail, of telefonisch via een van onze medewerkers;
- het retourzenden van de artikelen (bijvoorbeeld door het afgeven van bij een PostNL servicepunt).

Wanneer u het artikel verder gebruikt dan nodig om zijn aard, kenmerken en werking te beoordelen kunnen wij de waardevermindering aan u doorberekenen.

Het toepassen van het herroepingsrecht betekent niet dat je eventuele betaalverplichting vervalt. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door verwerken van je geretourneerde artikel in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij het aankoopbedrag (u betaald bij ons nooit verzendkosten) zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan je terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u ons hebt betaald, tenzij u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel. Hier zijn dan nooit extra kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten binnen hebben of totdat je hebt aangetoond dat de producten geretourneerd zijn.

Bij ZIEZIE doen we er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo betaal je geen verzendkosten en is ook het retourneren van de meeste producten die niet helemaal naar wens zijn kosteloos. Heb je een product bij ons aangeschaft en wil je dit retourneren, dan kan dit binnen het herroepingstermijn altijd kosteloos. Buiten dit termijn nemen we bij het retourneren van de brillen uit onze ZIEZIE Eyewear collectie de verzendkosten niet voor onze rekening.

Contactlenzen of contactlensvloeistoffen waarvan de seal is verbroken, kunnen wij helaas niet retour nemen