Garantie op onze brillen en zonnebrillen

Vanzelfsprekend moet je nieuwe correctiebril comfortabel zitten en moet je er perfect mee kunnen zien. Je hebt gedurende 90 dagen het recht om je aankoop kosteloos* retour te sturen en het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Bij de aankoop van je zonnebril kan je rekenen op onze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Tevens bieden we je op al onze (zonne)brillen een fabrieksgarantie van een jaar. 

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Extra garantie bij ZIEZIE
Bestel je bij ZIEZIE, dan mag je er vanuit gaan dat je met kwalitatief hoogwaardige producten te maken hebt. Daarom hanteren we, naast de wettelijke garantie, een extra garantietermijn van 12 maanden.

De garantie omvat het volgende:

Een garantietermijn van 1 jaar:

  • De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop
  • Het product is bij ZIEZIE aangeschaft
  • Je hebt recht op een gratis reparatie of een vervangend product
  • Uiteraard zijn de kosten van verzending naar de leverancier en het terugsturen van het product voor onze rekening. Je betaalt dus geen verzendkosten.

De garantie is niet van toepassing op:

  • Schade als gevolg van onjuist gebruik
  • Onderdelen getroffen door slijtage

Mocht er na deze periode toch iets mis zijn met het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Alleen voor het retourneren van de brillen uit onze ZIEZIE collectie nemen wij de verzendkosten niet voor onze rekening. 

Garantie op onze contactlenzen

Bestel je bij ZIEZIE contactlenzen of contactlensvloeistoffen, dan mag je er vanuit gaan dat je met kwalitatief hoogwaardige producten te maken hebt. Binnen 30 dagen kan je jouw contactlenzen of contactlensvloeistoffen retour sturen, mits de seal van de verpakking of fles niet is verbroken. Deze producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

Blijkt er binnen zes maanden na aankoop een gebrek aan je contactlenzen, dan zorgen wij voor kosteloze vervanging.