Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(27) artikelen
Gekozen filters:

Maandlenzen online bestellen

Je doet er goed aan voor maandlenzen te kiezen, wanneer je op zoek bent naar extra draagcomfort en duurzaamheid in je lenzen. Maandlenzen zijn namelijk gemaakt van zacht materiaal en kunnen dertig dagen gedragen worden. Het zachte materiaal van de lenzen in combinatie met water zorgen ervoor dat maandlenzen flexibel zijn en dus erg prettig aanvoelen voor je ogen.

Vanwege het duurzame karakter van de maandlenzen, schaf je ze ook maar twaalf keer per jaar aan. In tegenstelling tot daglenzen, is het bij maandlenzen erg belangrijk dat ze goed schoon worden gemaakt. Je gooit ze immers niet zomaar weg aan het eind van de dag.

Maak ze dus regelmatig schoon met desinfecterende lenzenvloeistof, zodat je het risico op eventuele infecties volledig uitsluit.

 

 Berg ze voordat je naar bed gaat ook altijd goed op in het bijbehorende lenzendoosje. Voor de gezondheid van je ogen is hygiënisch gebruik van je maandlenzen essentieel.

Merken maandlenzen bij ZIEZIE
Op ZIEZIE bieden wij een uitgebreid assortiment maandlenzen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende bekende merken, zoals CooperVision, Ciba Vision, Bausch & Lomb en Johnson & Johnson.

Ook wanneer je een cilindrische oogafwijking hebt en op zoek bent naar maandlenzen kun je uitstekend bij ons terecht. Wij hebben in ons assortiment namelijk verschillende multifocale en torische lenzen van de bekende, bovengenoemde merken. Door ons brede aanbod maandlenzen kun je bij ons altijd terecht voor de merken waar jij bekend mee bent.

 

Op dit moment hebben wij ruim 20 verschillende soorten maandlenzen in ons assortiment. Zo bestel je bij ZIEZIE de maandlenzen die jij gewend bent en het beste bij jouw ogen passen.

Eenvoudig en snel maandlenzen online bestellen
Lenzen bestellen is op ZIEZIE eenvoudig, snel en altijd veilig. Het enige dat je hoeft te doen is jouw favoriete merk selecteren, aangeven hoeveel paar maandlenzen je wilt hebben en wat jouw gewenste sterkte is. Vervolgens plaats je met een simpele klik de bestelling. Als je besluit voor 12 maanden (12 paar) te bestellen, krijg je ook nog eens volumekorting op je maandlenzen.

Heb je al eens eerder bij ons besteld? Dan kun je op je 'Mijn ZIEZIE' pagina eenvoudig je gegevens bekijken en zo precies zien welke maandlenzen je de vorige keer besteld hebt.