Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(14) artikelen
Gekozen filters:

Daglenzen bestellen bij ZIEZIE

Met daglenzen kies je voor het gemak van dagelijks nieuwe, schone contactlenzen. Daglenzen hoef je namelijk, in tegenstelling tot week- of maandlenzen, niet te bewaren. Voor het dragen van daglenzen heb je dan ook geen lenzenvloeistof nodig. De daglens is een zachte lens die je in doet als je wakker wordt en aan het einde van dag gewoon weer weggooit. Dit is meteen de reden dat daglenzen de meest hygiënische lenzen zijn. Omdat je iedere ochtend nieuwe contactlenzen in doet, is de kans op beschadiging heel klein. Dit zorgt voor een uitstekend zicht en een optimaal comfort. Wil je je contactlenzen afwisselen met je bril? Dan zijn daglenzen de oplossing! Je begint gewoon aan een nieuw setje daglenzen wanneer je ze weer nodig hebt.

 

Merken daglenzen bij ZIEZIE
ZIEZIE heeft een ruim assortiment contactlenzen van bekende merken als Bausch & Lomb, Alcon (Ciba Vision), CooperVision en Johnson & Johnson. Dankzij ons brede aanbod daglenzen, kun je altijd de daglenzen bestellen waar jij bekend mee bent. Zo heb je altijd de daglenzen die jij gewend bent en die het beste bij jouw ogen passen. Daglenzen bestellen doe je gemakkelijk, veilig én snel op ZIEZIE.

Of je nu op zoek bent naar basic lenzen, extra luchtdoorlatende lenzen, multifocale lenzen of torische lenzen, bij ZIEZIE bieden we het je allemaal. Dat is waarom je daglenzen bestelt op ZIEZIE.

 

Gemakkelijk daglenzen bestellen bij ZIEZIE
Daglenzen bestellen gaat nergens gemakkelijker dan op ZIEZIE. Je kiest je favoriete merk daglenzen hierboven uit, kiest eenvoudig hoeveel lenzen je wilt bestellen en van welke sterkte en vervolgens plaats je je bestelling. Een account aanmaken is niet nodig op je lenzen te kunnen bestellen.

Heb je al eens eerder lenzen besteld op ZIEZIE? Dan kun je jouw gegevens bekijken in je persoonlijke account. Hier vind je een overzicht van de daglenzen die je de laatste keer bij ons besteld hebt. Hier kan je ook direct eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen.