Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(14) artikelen
Gekozen filters:

CooperVision lenzen online bij ZIEZIE

CooperVision is momenteel één van de grootste contactlensproducenten in de wereld. De lenzen en vloeistoffen van CooperVision worden dan ook in ruim 100 landen in alle continenten over de hele wereld verkocht. Vele mensen kennen Coopervision voornamelijk van Coopervision lenzen als de Proclear, Biofinity, Avaira, Biomedics en de meest nieuwe contactlens MyDay.

Al deze Coopervision lenzen zijn ondergebracht is soort van families die bestaan uit onder andere sferische, torische en multifocale lenzen. De Coopervision lenzen zijn verkrijgbaar in twee verschillende draagtijden. 

 

 

Zo zijn er daglenzen als de MyDay en de Proclear 1 Day beschikbaar, maar ook maandlenzen als Avaira en de Biofinity.

Herkenbaarheid van Coopervision
Alweer enige tijd geleden heeft Coopervision een volledige nieuwe visuele identiteit ontwikkeld waardoor de herkenbaarheid van het bedrijf en de producten vele malen is verbeterd

Zo zijn inmiddels alle lensverpakkingen aangepast waardoor deze nu eenvoudig zijn te herkennen als een typisch Coopervision lenzen. Alle verpakkingen bevatten namelijk soort van olieverf kringen en strepen in verschillende kleuren. De kracht van de nieuwe huisstijl is de herkenbaarheid van de ronde vorm die onderdeel is van het Coopervision logo. 

 

Deze door olieverf gevormde ronde is zo herkenbaar dat deze op iedere lensverpakking weer een andere kleur heeft. Hierdoor ontstaat er een duidelijke samenhang.

Officeel CooperVision dealer
Bij ZIEZIE stellen wij de betrouwbaarheid van onze service en de producten die wij leveren centraal. Wij zijn dan ook trots op alle goede verhoudingen die wij hebben met onze leverancier en zijn dan ook van alle merken die wij leveren gecertificeerd als officieel dealer. Dit maakt ons niet alleen betrouwbaar, maar als klant van ZIEZIE kunt u ook altijd rekenen op ondersteuning vanuit onze leveranciers, de hoge kwaliteitseisen die CooperVision aan haar producten stelt. Daarnaast bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste producten.