Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(0) artikelen
Gekozen filters:

Helaas is er geen resultaat gevonden met de door jou gekozen selectie.

Alcon lenzen

Enige tijd geleden is Alcon gefuseerd met CibaVision. Deze twee reuzen op het gebied van lenzen en contactlensvloeistof hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan onder de naam Alcon. Waar Alcon veelal bekend stond om zijn kwalitatieve lensvloeistof, was CibaVision erg sterk op het gebied van lenzen en lenzenvloeistof. Aangezien de fusie nog niet zo lang achter de rug is, staat op vrijwel alle lensverpakkingen nog het CibaVision logo. Naar verwachten worden dit allemaal Alcon lenzen en zal dit op den duur ook zichtbaar worden op de verpakkingen.

 

 

Zo is op de nieuwste verpakking, die van de Focus Dailies All Day Comfort al het Alcon logo zichtbaar. Deze Alcon lenzen zijn de eerste lenzen die volledige zijn veranderd van fabrikant op de verpakking.

Alcon lenzen zij erg populair. Het Alcon lenzen assortiment is opgedeeld in twee lensfamilies, namelijk de Air Optix en de Focus Dailies lenzen. De Air Optix lenzen van Alcon zijn maandlenzen en de Focus Dailies serie daglenzen. Beide lensfamilies bestaan uit sferische, torische en multifocale lenzen. De Alcon lenzen met een draagtijd van een maand zijn verkrijgbaar in samenstellingen van 6 en 12 maanden.

 

De daglenzen zijn verkrijgbaar in samenstellingen van 1 maand tot 12 maanden.

Alcon lenzen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die worden gesteld aan contactlenzen. Alcon kiest dan ook enkel voor de beste materialen die het meeste comfort bieden voor je ogen, zodat je nauwelijks merkt dat je de Alcon lenzen draagt. Daarnaast blijft Alcon continu bezig om de bestaande contactlenzen nog verder te verbeteren en nieuwe Alcon lenzen toe te voegen aan het huidige aanbod.