Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

Multifocale lenzen

Bij ZIEZIE vind je een uitgebreid assortiment multifocale lenzen van bekende lensfabrikanten als CooperVision en Alcon (voorheen Ciba Vision). Multifocale lenzen zijn de uitkomst voor mensen die een correctie wensen voor veraf, dichtbij en alles daar tussen. Helemaal in combinatie met een actieve levensstijl zijn multifocale contactlenzen een ideale oplossing.

Wat is een multifocale contactlens?
Multifocale contactlenzen zijn een alternatief voor een bril met multifocale glazen. Net als bij een bril bieden multifocale lenzen goed zicht op verschillende afstanden.

Zo kunt u van dichtbij zijn hoe hard u rijdt in de auto, maar ook in de verte zien of er een file ontstaat op de snelweg. Het schakelen van deze twee afstanden gaat erg vloeiend door de geleidelijke overloop in het midden van de contactlens. Hierdoor kunt u scherp zien op alle afstanden. 

 

 

Het leesgedeelte van de multifocale lens is geplaatst in het midden van de lens. Vanuit dit middelpunt gaat de lens geleidelijk over in het gedeelte waarmee u ook scherp in de verte kunt kijken.

Starten met het dragen van multifocale lenzen
De waarde van je multifocale bril kan je niet direct overnemen om zo de sterkte van je multifocale lenzen te bepalen. Deze verschillen namelijk van elkaar. Heb je niet eerder multifocale lenzen gedragen of is het erg lang geleden, dan adviseren we je altijd om eerst een bezoek te brengen aan een opticien in de buurt voor een contactlenscontrole of een aanpassing. Wees zuinig op je ogen en ga niet zelf experimenteren.

Staan jouw multifocale contactlenzen er niet bij?
Ondanks ons brede assortiment multifocale lenzen, kan het natuurlijk zijn dat jouw 

 

multifocale contactlenzen er niet tussen staan. Omdat we continu ons assortiment uitbreiden, horen we graag van je welke multifocale lenzen je mist in ons aanbod. We kunnen dan jouw favoriete multifocale lenzen merk toevoegen. Je kan jouw verzoek altijd met ons delen door een e-mail te sturen naar service@ziezie.nl.

Vragen over multifocale contactlenzen?
We begrijpen dat je vragen hebt over de samenstelling van jouw lensrecept, ons aanbod of jouw huidige multifocale contactlenzen. Onze ervaren contactlensspecialisten helpen je graag op weg en beantwoorden snel en volledig jouw vragen over multifocale lenzen. Je kan je vragen mailen naar service@ziezie.nl of door te bellen naar 015 82 00 950. We voorzien je dan direct van een vrijblijvend advies.