Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(17) artikelen
Gekozen filters:

Lenzenvloeistof bij ZIEZIE

Bij ZIEZIE kan je terecht voor een uitgebreid assortiment lenzenvloeistof van alle bekende merken, waaronder die van Bausch + Lomb, Alcon en Amo. Vele vloeistoffen hebben een specifieke functie of reinigingsmethode waardoor deze niet geschikt zijn voor alle soorten contactlenzen. Laat je vooraf dus altijd goed adviseren welke lenzenvloeistof geschikt voor jou en je contactlenzen is. Onze ervaren contactlensspecialisten helpen je graag. Naast lenzenvloeistof bieden we je ook een assortiment reinigingstabletten en comfortdruppels.

Lenzenvloeistof via briefpost
Net als bij vele contactlenzen is het ook bij lenzenvloeistof mogelijk om deze via briefpost te verzenden. Het pakketje met je lenzenvloeistof wordt dan eenvoudig bij je bezorgd door de brievenbus.

Het pakketje kan hierdoor altijd worden bezorgd en je hoeft niet thuis te wachten op de bezorger.

 

De lenzenvloeistoffen die hiervoor in aanmerkingen komen zijn de vloeistoffen die zijn verpakt in de slimme platte flessen, waaronder de OPTI-FREE PureMoist van Alcon en onze eigen ZIEZIE All-In-One contactlensvloeistof.

ZIEZIE All-In-One lenzenvloeistof
Onze All-In-One contactlensvloeistof is van de allerbeste kwaliteit en geschikt om je lenzen mee te reinigen, te bewaren en te desinfecteren. Door de toevoeging van hoogwaardig SoHy reinigt deze vloeistof uitstekend en zorgt voor een optimaal draagcomfort.

Vanzelfsprekend desinfecteert deze contactlensvloeistof jouw lenzen, is hij PH neutraal en bovendien duo-antibacterieel.

Kortom een multifunctionele kwaliteitsvloeistof!

 

Liever een andere lenzenvloeistof?

Staat ondanks ons ruime assortiment lenzenvloeistof jouw vertrouwde lenzenvloeistof er niet bij, laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar service@ziezie.nl en wij infomeren je binnen een werkdag hoe je de lenzenvloeistof bij ons kan bestellen inclusief de prijs die wij hiervoor vragen.

Vragen over lenzenvloeistof?
Heb je een vraag over jouw lenzenvloeistof of wens je advies over een geschikte lenzenvloeistof voor jouw contactlenzen? Onze ervaren contactlensspecialisten helpen je graag en voorzien je snel van een deskundig en correct antwoord. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar 015 82 00 950, stuur een e-mail naar service@ziezie.nl of maak gebruik van onze live chat op ziezie.nl.