Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

Focus Dailies lenzen online kopen

Focus Dailies contactlenzen
De Focus Dailies serie contactlenzen van Alcon (voorheen) Ciba Vision bestaat uit een vijftal verschillende lenzen, namelijk de Focus Dailies All Day Comfort, Focus Dailies Toric All Day Comfort, Focus Dailies AquaComfort Plus, Focus Dailies Progressive All Day Comfort en de Dailies Total 1 Day lenzen.

Focus Dailies All Day Comfort
Aan het lensmateriaal van deze Focus Dailies lenzen is een bevochtigend component toegevoegd dat ook vaak in comfortdruppels wordt gebruikt. Door met je ogen te knipperen, komt er telkens een beetje van dit comfortcomponent vrij. Het is alsof een bevochtigend laagje op de contactlens wordt gevormd, en dit de hele dag door. Hierdoor zitten de Focus Dailies lenzen comfortabeler dan ooit: vanaf het moment dat je ze inzet, tot het eind van de dag. De Focus Dailies All Day Comfort zijn daglenzen.

Focus Dailies Toric All Day Comfort
De torische daglenzen van Focus Dailies zijn de hele dag door prettig te dragen dankzij een vochtelement dat bij het knipperen van de ogen wordt geactiveerd.

De contactlenzen zijn onovertroffen comfortabel door de stabiele ligging in het oog wat voor een scherper zicht zorgt. De Focus Dailies Toric All Day Comfort daglenzen combineren perfecte gezichtsscherpte met het comfort, gemak en de hygiëne van het dragen van daglenzen.

Focus Dailies AquaComfort Plus
De daglenzen van Focus Dailies Aquacomfort Plus zijn voorzien van een uniek systeem dat je ogen de hele dag vochtig houdt. 

 

Door met je ogen te knipperen, komt er net als bij de andere Focus Dailies lenzen een kleine hoeveelheid van het bevochtingsingrediënt vrij waardoor de Focus Dailies AquaComfort Plus daglenzen extra comfortabel zitten.

Daarnaast hebben deze contactlenzen een watergehalte van maar liefst 69 procent. Focus Dailies Aquacomfort Plus daglenzen zijn dan ook bijzonder geschikt voor mensen die snel last krijgen van droge ogen wanneer zij gewone daglenzen dragen.

Focus Dailies Progressive All Day Comfort
Focus Dailies Progressive All Day Comfort contactlenzen zijn varifocale daglenzen. Deze daglenzen combineren het dagelijkse gemak van daglenzen met de correctie van een varifocale bril of contactlens. Met deze Focus Dailies lenzen heb je zowel dichtbij, veraf als de volledige ruimte er tussenin perfect scherp zicht. En dit zonder het gedoe met contactlensvloeistof en lenshouders.

Dailies Total 1 Day
De Dailies Total 1 Day silicone hydrogel daglenzen bevatten de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van comfort. De Dailies Total 1 daglenzen behoren tot de meest comfortabele contactlenzen op dit moment. Doordat je de Focus Dailies Total 1 contactlenzen dagelijks vervangt, heb je iedere dag weer hetzelfde gevoel van ultieme frisheid. Het lensoppervlak bevat ruim 80 procent water, ongeveer net zoveel als het oppervlak van je oog. Dit zorgt voor een zijdezacht en comfortabel gevoel, tot het eind van de dag.