Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

Biofinity contactlenzen

De Biofinity serie contactlenzen van CooperVision bestaat uit een drietal verschillende contactlenzen, namelijk de Biofinity, Biofinity Multifocal en Biofinity Toric contactlenzen.

Biofinity
Biofinity is de nieuwe silicone hydrogel maandlens uit het unieke en gepatenteerde Aquaform. Dit materiaal biedt de perfecte balans tussen vocht en zuurstof. Voor een optimaal draagcomfort, elke dag, 24 uur lang. Biofinity contactlenzen zijn dermate veilig dat je ermee kunt slapen. Wij raden je echter aan de maandlenzen uit te doen voordat je gaat slapen.

 

Biofinity Multifocal
Biofinity multifocale lenzen zijn ontworpen aan de hand van Aquaform Comfort Science om lenzendragers die last hebben van presbyopie een comfortabele lenservaring te kunnen garanderen. En dat niet alleen tijdens de dag, maar de volledige levenscyclus van de contactlenzen. Met de inzet van de CooperVision Balanced Progressive technologie is het zicht van de Biofinity Multifocal veraf, dichtbij en alles daar tussenin uitstekend

Biofinity Toric
De Biofinity Toric contactlenzen zijn torische contactlenzen die

 

zich consequent en voorspelbaar gedragen. Het ballastgedeelte van een torische lens heeft het grootste effect op de algehele oriëntatie en stabiliteit van de contactlens. Het ontwerp van de ronde rand vermindert interactie met het bindvlies, zodat het comfort verhoogd wordt.

Heb je vragen over het dragen van Biofinity contactlenzen? Onze contactlensexperts helpen je graag. Je kan onze specialisten op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 direct bereiken via e-mail, telefoon of onze live chat.