Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

Air Optix contactlenzen

De Air Optix serie contactlenzen van Alcon (Ciba Vision) bestaat uit een drietal verschillende contactlenzen, namelijk de Air Optix Aqua, Air Optix Multifocal en de Air Optix for Astigmatism contactlenzen.

Air Optix Aqua
Air Optix Aqua contactlenzen zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat het Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de lens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen. Air Optix Aqua maandlenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte contactlenzen  

 

en worden verpakt in een speciale vloeistof die ervoor zorgt dat de contactlenzen aangenaam aanvoelen bij het inzetten.

Het bevochtigingscomponent maakt de lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

Air Optix Multifocal
Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat het Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de lens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen. Air Optix Aqua Multifocal maandlenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte contactlenzen.

 

Air Optix for Astigmatism
Air Optix for Astigmatism contactlenzen zijn torische maandlenzen die extra veel zuurstof naar het oog doorlaten. De lenzen zijn zo ontwikkeld dat ze stabiel op het oog zitten en niet roteren. Air Optix for Astigmatism maandlenzen laten tot vijf keer meer zuurstof door dan normale zachte contactlenzen en zijn daarom uiterst geschikt voor lensgebruikers die contactlenzen lang achtereen willen dragen.

Heb je vragen over de Air Optix contactlenzen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze contactensexperts geven je een deskundig advies.