Acuvue contactlenzen

ACUVUE® contactlenzen van Johnson & Johnson bestel je online bij ZIEZIE

De ACUVUE® serie contactlenzen van Johnson & Johnson bestaat uit een tiental verschillende contactlenzen. De 1DAY ACUVUE® Moist®, 1DAY ACUVUE® Moist® for ASTIGMATISM en de 1DAY ACUVUE TruEye® zijn de contactlenzen voor dagelijkse vervanging. Daarnaast bestaat de ACUVUE® contactlenzen serie uit verschillende twee wekelijkse contactlenzen, namelijk de ACUVUE® Oasys®, ACUVUE® Oasys® for ASTIGMATISM , ACUVUE® advance® Plus, ACUVUE® Advance, ACUVUE® Advance for ASTIGMATISM en ACUVUE® 2.

1DAY ACUVUE® Moist®

De 1DAY ACUVUE® Moist® daglenzen zijn ideale contactlenzen als je last hebt van seizoen allergieën, droogte of van ongemak aan het einde van de dag met je huidige daglenzen.

1DAY ACUVUE® Moist® for ASTIGMATISM

De 1DAY ACUVUE® Moist® for ASTIGMATISM daglenzen bieden een unieke combinatie van helder en stabiel zicht, comfort tot het einde van de dag en hygiëne.

1DAY ACUVUE® TruEye®

1DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen zijn geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. De 1DAY ACUVUE® TruEye® contactlenzen laten meer zuurstof door dan andere daglenzen wat resulteert in een hoger comfort, een verhoogde zekerheid en wittere en meer heldere ogen. 

ACUVUE® Oasys®

Breng je veel tijd door achter je PC? In ruimtes met airconditioning of centrale verwarming? ACUVUE® Oasys® with Hydraclear Plus contactlenzen zijn speciaal ontworpen van een zijdezacht en vochtig materiaal, zodat je ogen ademen alsof je helemaal geen contactlenzen draagt.

ACUVUE® Oasys® for ASTIGMATISM

ACUVUE® Oasys® for ASTIGMATISM contactlenzen zijn ontworpen voor buitengewoon comfort in combinatie met een scherp en stabiel zicht, zelfs onder veeleisende omstandigheden zoals computergebruik en autorijden in het donker. Deze contactlens beweegt minder, waardoor er meer bewegingsvrijheid is. Het materiaal waar deze contactlens van gemaakt is, zorgt voor een optimaal draagcomfort.

 

 

ACUVUE® advance® Plus

ACUVUE® advance® Plus contactlenzen zijn een verbeterde opvolger van de ACUVUE® advance® Plus contactlenzen en zijn speciaal ontwikkeld om het comfort en de prestaties van maandlenzen te overtreffen. Deze contactlenzen bevatten de Hydraclear technologie. De Hydraclear technologie bestaat uit een vochtrijk ingrediënt dat als een zijdezacht netwerk door de gehele contactlens is verweven. Hierdoor ervaar je de hele dag een comfortabel gevoel. 

ACUVUE® ADVANCE®with HYDRACLEAR®

De ACUVUE® ADVANCE®with HYDRACLEAR® is een contactlens voor mensen die graag contactlenzen willen dragen, maar bang zijn dat ze niet lekker zullen zitten. ACUVUE® ADVANCE®with HYDRACLEAR® contactlenzen zijn zacht, flexibel, gemakkelijk hanteerbaar en bieden een buitengewoon langdurig comfort. De Hydraclear technologie bestaat uit een vochtrijk ingrediënt dat als een zijdezacht netwerk door de gehele contactlens is verweven. Hierdoor ervaar je de hele dag een comfortabel gevoel.

ACUVUE® ADVANCE® for ASTIGMATISM

ACUVUE® ADVANCE® for ASTIGMATISM contactlenzen zijn ontworpen om goed op hun plaats te blijven zitten, wat je ook doet. Of het nu om sporten, autorijden of computeren gaat. Dankzij de unieke Accelerated Stabilisation Design technologie heb je altijd een scherp en duidelijk zicht.

ACUVUE® 2

ACUVUE® 2 contactlenzen zijn ideaal als jouw ogen geen siliconenhydrogel lenzen kunnen verdragen. Deze contactlenzen kan je maximaal twee weken alleen overdag dragen of maximaal zes dagen dag en nacht dragen.