MyDay daily disposable

Bij de ontwikkeling van MyDay daglenzen hebben gezondheid en comfort centraal gestaan. Door het gebruik van de Smart Silicon technology worden de juiste lensmaterialen gebruikt die garanderen dat je ogen de zuurstof krijgen die ze nodig hebben. Hierdoor blijven je ogen gezonder en witter, waardoor je een comfortabel gevoel ervaart. De MyDay daglenzen zijn even zacht als een hydrogel-contactlens, maar net zo eenvoudig te hanteren als siliconen-hydrogel contactlenzen. De MyDay contactlenzen zijn eenvoudig in gebruik door een juiste balans tussen de stugheid en het watergehalte van de daglenzen. Hierdoor kan je de lenzen eenvoudig op de top van je vinger houden zonder vormverlies of wegglijden. Met de MyDay contactlenzen ervaar je gemak en de volledige dag totale draagcomfort.

 Kies het aantal lenzen

 Vul je lensgegevens in
Uitleg lensgegevens (meer info)

Hier kun je de gegevens van je lenzen invoeren door keuzes te maken in de verschillende drop-down menu's. De gegevens van jouw lenzen kun je vinden op het lensrecept, die je van de opticien hebt gekregen.

De radius van de lens is de waarde van de kromming of bolling van de contactlens. Een radius 8.50 is boller dan bijvoorbeeld 9.00. De radius is daarmee de pasvorm van een contactlens. De diameter is de grootte van de contactlens (2x de straal)
De sterkte wordt uitgedrukt in dioptrieën. Voor de cijfers staat altijd een + (plus) of -(min). Op je brilrecept kan de sterkte worden afgekort als S, OD, OS, ODS, S of SF.
De waarde van je cilinder wordt op je brilrecept vaak afgekort als CIL of C. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
De waarde van je as wordt op je brilrecept vaak afgekort als AS, A of X. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
Vul de additie alleen in wanneer deze staat vermeld op je brilrecept. De additie is bedoeld voor multifocale contactlenzen en is een aanvulling op de correctie van verzien.

Hulp nodig bij het invullen van het lensrecept?

 - MyDay daily disposable -
Recept
Rechts
Links
Radius/Diameter
-
-
Sterkte
-
-
Cilinder
-
-
As
-
-
Additie
-
-
Aantal lenzen
1 maanden (30 paar)
€ 45,96
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 45,96
Levertijd 1-3 werkdagen

Klantenservice

Voor al je vragen. 015 82 00 950 Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00