Air Optix Aqua

Air Optix Aqua maandlenzen zijn gemaakt van een materiaal op siliconenbasis dat het Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de contactlenzen gedurende de hele dag comfortabel aanvoelen. Air Optix Aqua contactlenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte contactlenzen en worden verpakt in een speciale vloeistof die ervoor zorgt dat de contactlenzen aangenaam aanvoelen bij het inzetten. Het bevochtigingscomponent maakt de contactlenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

 Kies het aantal lenzen

 Vul je lensgegevens in
Uitleg lensgegevens (meer info)

Hier kun je de gegevens van je lenzen invoeren door keuzes te maken in de verschillende drop-down menu's. De gegevens van jouw lenzen kun je vinden op het lensrecept, die je van de opticien hebt gekregen.

De radius van de lens is de waarde van de kromming of bolling van de contactlens. Een radius 8.50 is boller dan bijvoorbeeld 9.00. De radius is daarmee de pasvorm van een contactlens. De diameter is de grootte van de contactlens (2x de straal)
De sterkte wordt uitgedrukt in dioptrieën. Voor de cijfers staat altijd een + (plus) of -(min). Op je brilrecept kan de sterkte worden afgekort als S, OD, OS, ODS, S of SF.
De waarde van je cilinder wordt op je brilrecept vaak afgekort als CIL of C. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
De waarde van je as wordt op je brilrecept vaak afgekort als AS, A of X. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
Vul de additie alleen in wanneer deze staat vermeld op je brilrecept. De additie is bedoeld voor multifocale contactlenzen en is een aanvulling op de correctie van verzien.

Hulp nodig bij het invullen van het lensrecept?

 - Air Optix Aqua -
Recept
Rechts
Links
Radius/Diameter
-
-
Sterkte
-
-
Cilinder
-
-
As
-
-
Additie
-
-
Aantal lenzen
18 maanden (18 paar)
€ 167,76
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 167,76
Levertijd 1-3 werkdagen

Klantenservice

Voor al je vragen. 015 82 00 950 Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00