Proclear Multifocal Distance

De Proclear Multifocal contactlenzen zijn ontworpen voor twee courante afwijkingen bij astigmatische contactlensdragers met ouder wordende ogen: presbyopie en droge ogen. De Proclear Multifocal contactlenzen zijn voorzien van PC Technology. PC staat voor fosforylcholine dat hydrofiele moleculen bevat die biologisch compatibel zijn met het lichaam van de mens. Dankzij PC Technology houden de Proclear Multifocal contactlenzen vocht langer vast en ontstaat er minder verdamping aan de oppervlakte. PC Technology trekt bovendien vocht aan en bindt het met het oppervlak van de contactlens. Zo ontstaat een schild dat de contactlenzen schoon houdt en zorgt dat ze goed blijven functioneren. Dat alles betekent dat de Proclear Multifocal contactlenzen gehydrateerd blijven en dus een hele dag vochtig en comfortabel aanvoelen.

 Kies het aantal lenzen

 Vul je lensgegevens in
Uitleg lensgegevens (meer info)

Hier kun je de gegevens van je lenzen invoeren door keuzes te maken in de verschillende drop-down menu's. De gegevens van jouw lenzen kun je vinden op het lensrecept, die je van de opticien hebt gekregen.

De radius van de lens is de waarde van de kromming of bolling van de contactlens. Een radius 8.50 is boller dan bijvoorbeeld 9.00. De radius is daarmee de pasvorm van een contactlens. De diameter is de grootte van de contactlens (2x de straal)
De sterkte wordt uitgedrukt in dioptrieën. Voor de cijfers staat altijd een + (plus) of -(min). Op je brilrecept kan de sterkte worden afgekort als S, OD, OS, ODS, S of SF.
De waarde van je cilinder wordt op je brilrecept vaak afgekort als CIL of C. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
De waarde van je as wordt op je brilrecept vaak afgekort als AS, A of X. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
Vul de additie alleen in wanneer deze staat vermeld op je brilrecept. De additie is bedoeld voor multifocale contactlenzen en is een aanvulling op de correctie van verzien.

Hulp nodig bij het invullen van het lensrecept?

 - Proclear Multifocal Distance -
Recept
Rechts
Links
Radius/Diameter
-
-
Sterkte
-
-
Cilinder
-
-
As
-
-
Additie
-
-
Aantal lenzen
12 maanden (12 paar)
€ 179,84
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 226,84
Levertijd 1-3 werkdagen

Klantenservice

Voor al je vragen. 015 82 00 950 Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00