Focus Dailies ACP

De daglenzen van Focus Dailies Aquacomfort Plus zijn voorzien van een uniek systeem dat je ogen de hele dag vochtig houdt. Door met je ogen te knipperen, komt er een kleine hoeveelheid van het bevochtingsingredient vrij waardoor de Focus Dailies AquaComfort Plus daglenzen extra comfortabel zitten. Daarnaast hebben deze daglenzen een watergehalte van maar liefst 69 procent. Focus Dailies Aquacomfort Plus daglenzen zijn dan ook bijzonder geschikt voor mensen die snel last krijgen van droge ogen wanneer zij gewone daglenzen dragen.

 Kies het aantal lenzen

 Vul je lensgegevens in
Uitleg lensgegevens (meer info)

Hier kun je de gegevens van je lenzen invoeren door keuzes te maken in de verschillende drop-down menu's. De gegevens van jouw lenzen kun je vinden op het lensrecept, die je van de opticien hebt gekregen.

De radius van de lens is de waarde van de kromming of bolling van de contactlens. Een radius 8.50 is boller dan bijvoorbeeld 9.00. De radius is daarmee de pasvorm van een contactlens. De diameter is de grootte van de contactlens (2x de straal)
De sterkte wordt uitgedrukt in dioptrieën. Voor de cijfers staat altijd een + (plus) of -(min). Op je brilrecept kan de sterkte worden afgekort als S, OD, OS, ODS, S of SF.
De waarde van je cilinder wordt op je brilrecept vaak afgekort als CIL of C. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
De waarde van je as wordt op je brilrecept vaak afgekort als AS, A of X. Wanneer er geen waarde wordt opgegeven, kun je het veld op 'Kies' laten staan.
Vul de additie alleen in wanneer deze staat vermeld op je brilrecept. De additie is bedoeld voor multifocale contactlenzen en is een aanvulling op de correctie van verzien.

Hulp nodig bij het invullen van het lensrecept?

 - Focus Dailies ACP -
Recept
Rechts
Links
Radius/Diameter
-
-
Sterkte
-
-
Cilinder
-
-
As
-
-
Additie
-
-
Aantal lenzen
12 maanden (360 paar)
€ 356,00
Verzendkosten
Gratis
Totaal
€ 356,00
Voor 15.00 besteld, morgen in huis

Klantenservice

Voor al je vragen. 015 82 00 950 Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00