Contactlenzen

Ziezie Alle Topmerken Contactlenzen Altijd Scherp Geprijsd Bij Ziezie Pagina

(73) artikelen

Contactlenzen online bestellen bij ZIEZIE

Het ruimste assortiment contactlenzen vind je eenvoudig op ziezie.nl. In onze webshop kan je eenvoudig lenzen bestellen van alle topmerken contactlenzen. We bieden vanzelfsprekend dan ook alle soorten contactlenzen, waaronder daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen en multifocale contactlenzen van de bekende lens fabrikanten als Johnson & Johnson, CooperVision, Alcon (voorheen CibaVision) en Bausch + Lomb.

Lenzen voor een dag week of maand
Zoals je waarschijnlijk weet zijn aan alle contactlenzen een draagtijd verbonden. Zo zijn de meest gangbare lenzen geschikt voor een dag, week of een maand. De draagtijd is volledige afhankelijk van de wensen van de lens drager. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van daglenzen.

 

 

Het grootste voordeel van daglenzen is het hygiënische aspect. De contactlenzen hoeven aan het einde van de dag namelijk niet te worden bewaard in een lens houder met een lenzenvloeistof om te worden gedesinfecteerd, maar kunnen gewoon worden weggegooid. De volgende dag kunnen de nieuwe lenzen vers uit de verpakking worden gehaald. Dit bespaart uiteindelijk tijd en moeite en er hoeft geen rekening te worden gehouden met het meenemen van lenzenvloeistof wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een weekendje weg. Het dagelijks verversen van de lenzen zorgt er ook voor dat de kans op infecties en irritatie kleiner wordt. Bovendien zorgt de zuurstofdoorlatendheid van daglenzen voor een optimale uitwisseling van voedingsstoffen tussen het traanvocht en het hoornvlies. Daglenzen zijn over het algemeen wel iets duurder dan lenzen die een week of een maand kunnen worden gedragen. Lenzen bestellen voor dagelijks gebruik kan eenvoudig op ziezie.nl.

 

Het voordeel van maandlenzen is dan ook dat deze over het algemeen voordeliger zijn geprijsd. Maar het belangrijkste aspect waarom lens dragers vaak kiezen voor het maandelijks vervangen van contactlenzen is de ruimere materiaalkeuze, aangezien ieder oog anders kan reageren op een contactlens. Willekeurig lenzen bestellen raden wij dat ook erg af. Het is belangrijk om het advies van een contactlens specialist te raadplegen.

Deskundig advies van contactlenzen specialisten
Heb je een vraag over jouw contactlenzen, over contactlenzen online bestellen, heb je de verpakkingen van jouw lenzen weggegooid en weet je niet meer de naam van de contactlenzen of heb je een technische vraag? Onze ervaren contactlensspecialisten beantwoorden je vragen direct, zorgvuldig en correct. Je kan jouw lenzen vraag sturen naar service@ziezie.nl of op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u bellen naar 015 82 00 950.