Banner Ray Ban Bril Op Sterkte 2017

 

Ray-Ban brillen

(1120) artikelen
Gekozen filters:

Ray Ban brillen

Ray-Ban is ’s werelds belangrijkste en bekendste merk voor brillen en zonnebrillen en staat garant voor topkwaliteit.

Ray-Ban brillen Aviator & Wayfarer
De mythe van Ray-Ban is nauw verbonden met de Ray-Ban Aviator zonnebril. Deze Ray-Ban bril is de bekendste zonnebril en samen met de Ray-Ban Wayfarer het beste verkochte model ooit. In 1936 werd de Ray-Ban Aviator in opdracht van de Amerikaanse luchtmacht ontworpen om de ogen van piloten beter te beschermen en voor optimaal zicht hoog in de lucht. Een jaar na verschijnen van de Ray-Ban Aviator werd de zonnebril verkrijgbaar voor consumenten. De ongekend populaire pilotenbril is niet meer weg te denken als stijl icoon en na bijna 80 jaar nog steeds een musthave voor iedere zonnebril liefhebber.

Het tweede cult model van Ray-Ban is de Ray-Ban Wayfarer.

 

 

Hoewel de Ray-Ban Wayfarer werd ontworpen in 1952, beleefde de stoere Ray-Ban Wayfarer zonnebril zijn doorbraak in de jaren ’80, voornamelijk door de populaire film van de Blues Brothers.

Op ziezie.nl vind je een enorme keus aan Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen, uitgevoerd in allerlei verschillen kleuren, maten, materialen en prints.

Alle Ray-Ban brillen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden op een bijzondere en zorgvuldig manier samengesteld. Uiteraard bieden wij ook een uitgebreid assortiment van alle andere Ray-Ban brillen en zonnebrillen, waaronder de Clubmaster, Ray-Ban Justin, Jackie Ohh, Ray-Ban Erika, de Ray-Ban Cockpit, Caravan, Chris, en nog vele andere modellen.

Ray-Ban brillen op sterkte met zonneglas
Naast een uitgebreid assortiment Ray-Ban zonnebrillen bieden wij ook een breed assortiment Ray-Ban brillen op sterkte.

 

 Al onze brillen, dus ook de Ray-Ban brillen zijn voorzien van hoogwaardige glazen die met zorg worden gemonteerd in het montuur van jouw keuze. Onze glazen worden standaard voorzien van een hardingslaag om krassen te voorkomen, een meervoudige super-ontspiegeling tegen hinderlijke reflecties en een UV-filter om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralingen. Wil je een Ray-Ban zonnebril op sterkte? Vele Ray-Ban zonnebril monturen zijn ook verkrijgbaar als correctiebril die kan worden voorzien van groen, bruin of grijs zonneglas. Bezoek het Ray-Ban brillen assortiment voor alle modellen.

De beste service
Ook bij aankoop van een Ray-Ban bril of zonnebril kan je rekenen op onze ongekende service. Zo kan je altijd direct advies krijgen van onze opticiens en specialisten, is verzending altijd gratis en kan je bij aankoop van een Ray-Ban bril op sterkte rekenen op onze unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.