test True NL
  • Klik voor de actie Ray-Ban bril inclusief glazen op sterkte vanaf € 98.-
  • Klik voor meer info Lekker thuis passen, 2 monturen, 10 dagen, 100% gratis

 

Eindelijk je bril online kopen

ZIEZIE is hét online adres waar je terecht kunt voor het grootste aanbod scherp geprijsde merk brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Bij ZIEZIE kan je altijd rekenen op de beste service, waaronder direct deskundig advies van onze ervaren optometristen en onze 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij de aankoop van een bril op sterkte.

Bril op sterkte inclusief glazen
De prijs van een bril op sterkte is altijd inclusief kwaliteitsglazen die met zorg worden gemonteerd in het montuur van jouw keuze. Alle glazen zijn standaard voorzien van een hardingslaag om krassen te voorkomen, een meervoudige superontspiegeling die hinderlijke reflecties voorkomt en een UV-filter tegen bescherming van schadelijke UV-straling. Het is uiteraard mogelijk om de brillen glazen voor jouw bril verder op te waarderen.

Je kan kiezen uit Comfort of Premium brillen glazen. Na het invullen van jouw sterktes kan je bij ieder glaspakket informatie lezen over de samenstellingen en het advies dat onze optometristen geven op basis van jouw sterktes. Alle glazen zijn verkrijgbaar in de sterktes tussen de +4 en -8.

 

 

Heb je een vraag over je brillen glazen, twijfel je aan je sterkte of heb je behoefte aan extra hulp? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de juiste brillen glazen in jouw favoriete bril.

Brillen online kopen
Om de zoektocht naar jouw nieuwe bril een stuk makkelijker te maken, kun je gebruik maken van het keuzemenu aan de linkerkant. Hier kun je de gewenste categorie, vorm, maat, materiaal, kleur en merk aangeven en vind je met een paar simpele muiskliks het gewenste exemplaar. Ben je op zoek naar een specifiek model, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust contact met ons op. 

90 dagen niet goed-geld-terug garantie
Bij ZIEZIE is tevredenheid gegarandeerd. Mocht je niet tevreden zijn met je bril, dan zorgt ZIEZIE voor een herstelzending of betaalt na retour van je bestelling het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Bij aankoop van je bril op sterkte kan je zelfs rekenen op onze unieke 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Gratis verzending & retournering
Bij ZIEZIE is de verzending altijd gratis. We verzenden je bril of andere aankoop met PostNL. 

 

Indien mogelijk maken we gebruik van pakketjes die door de brievenbus kunnen. Post pakketten worden voorzien van een Track & Trace code waarmee je makkelijk je bestelling online kunt volgen. Zo weet je precies wanneer jouw bril wordt geleverd.

Direct deskundig advies
Ons team bestaat onder andere uit ervaren optometristen. We beantwoorden je vragen zorgvuldig en correct. Heb je een vraag over een bril? Mail naar service@ziezie.nl of bel op werkdagen tussen 09.00 u en 17.00 u naar 015 82 00 950. We helpen je graag.

Het grootste aanbod topmerken brillen online
Om je de beste kwaliteit te bieden, is ZIEZIE officieel dealer van alle topmerken waaronder Ray-Ban, Oakley, Persol, Tom Ford, Carrera, Prada en Tommy Hilfiger. Tevens worden alleen kwaliteitsglazen gebruikt en monteren we deze met de nodige zorg in jouw bril. Naast alle bekende topmerken brillen op sterkte, kan je bij ZIEZIE ook terecht voor een bril op sterkte uit onze eigen ZIEZIE Eyewear collectie. Zo koop je bij ZIEZIE al een complete bril inclusief kwaliteitsglazen op sterkte voor € 49,-.